Çarşamba'da doğalgaz borusu patladı

1 dk okuma
Çarşamba'da doğalgaz borusu patladı

Hızlı Özet

Samsun'un Çarşamba ilçesinde özel bir firmaya ait Doğalgaz Çevrim ve Ölçme Santrali’nde çalışmalar sırasında kepçenin çarptığı ana boru yerinden çıkarken, korku dolu anlar yaşandı.


Edinilen bilgilere göre, saat 16.00 sıralarında Samsun’un Çarşamba ilçesinde İlkadım Mahallesi’nde kurulan özel bir firmaya ait Doğalgaz Çevrim ve Ölçme Santrali’nde yol açma çalışmaları sürerken ana boruya yakın alanda iş makinesinin ana boruyu yerinden sökmesi nedeniyle doğalgaz yaklaşık 5 metre yüksekliğinde havaya boşalmaya başladı.

Özel firma yetkilileri İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bilgi vermesi üzerine Doğalgaz Çevrim Santrali etrafında ve Çarşamba -Ağcagüney karayolu üzerinde araç trafiği kontrollü olarak verirken, çevre emniyetini de aldı. Durusu köyünde bulunan BOTAŞ’a ait ana dağıtım şebekesinden ana vana kapatıldı. Yaklaşık 2 saat süreyle patlayan borudan çıkan doğalgaz büyük bir gürültüyle gökyüzüne yayıldı. Çevresinde binalar olan çevrim ve ölçe tesislerinden çıkan gaz korku dolu anlar yaşattı. Olayın meydana gelmesinden yaklaşık 2 saat sonra gaz tamamen kapatılarak çevre sakinlerine rahat bir nefes aldırdı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Bu haber 708 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

111 hesaba borsa manipülasyonu gerekçesiyle erişim engeli
Asayiş

111 hesaba borsa manipülasyonu gerekçesiyle erişim engeli

İletişim Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, sosyal medya platformu X'te manipülatif ve spekülatif borsa paylaşımları yaptığı belirlenen 111 hesaba erişim engeli getirildi.

Habervitrini9837 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu'nu gören son isim Hasan Atilla Uğur'un ifadesinden çarpıcı detay
Asayiş

Kaşif Kozinoğlu'nu gören son isim Hasan Atilla Uğur'un ifadesinden çarpıcı detay

Kaşif Kozinoğlu’nun şüpheli ölümünde soruşturma sürerken ev hapsine çarptırılan koğuş arkadaşı Hasan Atilla Uğur'un ifadesi ortaya çıktı. Uğur; Kozinoğlu’na verdiği dil altı hapının kaynağını hatırlamazken, kamera görüntülerinde elinde görülen cismi de odadan çıkarılan bardağın neden kendisine gösterildiğini de anlatamadı.

Habervitrini12463 Görüntüleme
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine operasyon: 201 gözaltı
Asayiş

İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine operasyon: 201 gözaltı

MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yürütülen İsrail bağlantılı uluslararası dolandırıcılık şebekesine yönelik operasyonda; 248 şahıs hakkında yürütülen çalışmalarda 201 kişi gözaltına alındı. 201 kişinin 45’inin yabancı ülke vatandaşı olduğu, yabancı uyrukluların ise 20 farklı ülke vatandaşından oluştuğu belirlendi.

Habervitrini11065 Görüntüleme
Polisler şok oldu.. Fuhuş çetesinin 5 ayrı banka hesabında 16 aylık dönemde 210 milyon liralık para trafiği
Asayiş

Polisler şok oldu.. Fuhuş çetesinin 5 ayrı banka hesabında 16 aylık dönemde 210 milyon liralık para trafiği

7'si kadın 18 şüpheli gözaltına alınırken, operasyonun ayrıntıları şaşkınlık yarattı! Şüphelilerin 5 ayrı banka hesabında 16 aylık dönemde 210 milyon liralık para trafiği ortaya çıktı! İşte detaylar

Habervitrini12305 Görüntüleme