Spor
  • 10.10.2008 01:59

ÇARŞI, DENİZLİYE KARŞI!..

Mustafa Denizli'nin Beşiktaş’ın başına gelmesi taraftarları böldü. Bir grup taraftar, deneyimli hocanın şu an için en doğru seçim olduğunu belirtirken, Çarşı grubu Denizli'ye tepki gösterip Başkan Demirören'i şuçladı.
Beşiktaş'ta Sağlam'ın yerine göreve getirilen Mustafa Denizli'ye Siyah-Beyazlı taraftarların bir kısmı destek verirken bir bölümü de karşı. Türkiye'yi tanıması ve şu an içinde bulunan ortamdan dolayı en doğru ismin Denizli olduğunu belirten bazı Siyah-Beyazlılar, “İstediğimiz isim değil ancak, şu andaki en doğru tercih Denizli. Beşiktaş'ın hocası olmuşsa destek vermek zorundayız" dediler. Tribünlerin en etkin taraftar grubu Çarşı ise Denizli ismine karşı. Taraftarlar, deneyimli hocanın yanlış bir tercih olduğunu belirterek Başkan Demirören'e tepki gösterdi.
TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALADI
İşte taraftar mesajları: “En başından söylüyorum: Denizli'yi istemiyorum, desteklemiyorum. Bu takım her maçı 5-0 kazansa da gönlüm razı değil", "Bu yenilen kaçıncı söz. Yuh diyorum. Demirören değil Hocaöğüten”, "Denizli'ye şaşırmadım. Ben bu yönetim gidene kadar Beşiktaş’tan istifa ediyorum", "Bu kadar mı tükürdüğünü yalar bir insan başkan." (bugün)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:33

İLGİLİ HABERLER