Spor
  • 30.9.2011 03:14

CARVALHAL İLE STOKE CİTY'NİN ANTRENÖRÜ BİRBİRİNE GİRDİ

Egemen'in sakatlandığı bir pozisyonda kasıtlı vakit geçirildiğini söyleyen Stoke City'nin yardımcı antrenörü Carvalhal'a bağırdı.Carvalhal'ın da karşılık vermesiyle ortalık karıştı.
Beşiktaş’ın başarılı defans oyuncusu Egemen Korkmaz, karşılaşmanın 61. dakikasında kasığından sakatlık geçirince bir süre saha içerisinde tedavi gördü.
Sahaya gönderilen sedye yerine yürüyerek kenara gelen milli futbolcunun bu hareketi İngiliz taraftarların protestolarına neden oldu. Bu sırada Sidnei’yi oyuna almak için hazırlık yapan Carvalhal, Egemen’in oyuna devam edeceğini belirtmesi üzerine kararından vazgeçti. İngilizlerin protestolarının yanı sıra Stoke City’nin yardımcı antrenörü de Carvalhal’le sert bir diyaloğa girdi. Egemen yaklaşık 1 dakika sonra oyun alanına geri döndü.

Beşiktaş tribüne sığmadı

BAŞTA İngiltere olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden İngiltere’ye akın eden siyah beyazlı taraftarlar, maç öncesi ve sırasında şov yaptılar. Sabah erken saatlerde şehir merkezinde toplanmaya başlayan Beşiktaşlı taraftarlar, maç saati yaklaştıkça coşkuyu artırdı. Sokaklarda şarkılar ve tezahüratlar eşliğinde gezen Türk taraftarlar, erken saatlerden itibaren maçın oynanacağı stada geldiler. Maçın başlamasına 1 saat kala tribündeki yerlerini alan 5 bin Türk taraftar, Beşiktaş’a destek verdi. Stoke City taraftarlarının arasında da yaklaşık 300 Beşiktaş taraftarı, siyah beyazlı formalarıyla yerlerini aldı. Hollanda, Almanya, Belçika ve İsviçre’den gelen taraftarlar bilet bulmakta zorluk çekerken, biletlerin karaborsada 1000 Euro’ya kadar satıldığı belirtildi. Faruk ZABCI

Havutçu ve Adalı’ya destek

İNGİLTERE’de yaşayan Türk vatandaşlar, futbolda yürütülen şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma nedeniyle Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan yönetici Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu’ya tezahüratlarla destek verdiler.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:37

İLGİLİ HABERLER