Medya
  • 16.9.2019 12:43

Cast Ajans Dünyası

Cast Ajans Dünyası, son dönemlerin popüler mesleklerin başında gelen ve genç yaşlı demeden herkesin hayali olan oyunculuk mesleğini sizler için araştırıp yorumladık.

7 den 77 ye herkes bir şekilde şöhreti yakalamak için bu sektörde sırasını bekliyor. Kimi sabırsız, kimi deneyimsiz, kimisi de heyecanlı olduğu için daha sektöre girmeden kaybolup giden birçok aday var.

Çağrı Sevin, Dilara Öztunç, Sıla Saraç, Sude Doğar, Dilin Döğer ve Berfin Nilsu Aktaş gibi isimleri sektöre kazandıran Maydonoz Cast Ajans sizin için doğru bir adres. Sizleri Kariyer ve Şöhret yönetimi konusunda desteklerken aynı zamanda yeteneğinizi doğru yönlendirebilmeniz adına kılavuz görevi üstleniyor.

Ajans nedir?

Ajans genç yaştaki yeteneklerin kuruma başvurusundan sonra değerlendirip kadrosuna dâhil eden, kişilerin kendilerini geliştirmeleri için gerekli donanım ve alt yapıyı sağlayan, eğitim programlarını hazırlayan, yetenek, şöhret ve kariyerlerini planlayan şirkettir. Profesyonel anlamda oyunculuk mesleğini icra etmek isteyen kişilerin kariyer basamaklarını sağlam adımlarla çıkmasını sağlayan şirket, kısacası oyuncunun yol arkadaşıdır.

Maydonoz Cast Ajans Farkı!

İstanbul ve Ankara merkezli tek menajerlik şirketidir. Türk dizi ve sinema sektörüne son 20 yılda ciddi oyuncular kazandırarak rüştünü ispat etmiş, çıkarttığı oyuncular sayesinde en güvenilir ajanslar arasında ilk sırada yerini almıştır.

Bugüne kadar hiçbir şekilde oyuncu aranıyor tarzında bir ilanda bulunmamış, sadece resmi web siteleri üzerinden gelen başvurular arasında kriterlerine uygun bulduğu adaylar ile oyuncu kadrosunu tamamlamıştır.

Seçilen adaylar ciddi bir eleme sürecinden geçiyor ve doğru hoca veya oyunculuk okullarına yönlendirilerek oyuncunun sürecini yakından takip ediyorlar.

Kadrosunda ki her oyuncu ve oyuncu adayını ailesinden bir birey olarak gören cast ajans sektöre ahlaklı, disiplinli, set ahlakına sahip, eğitimli oyuncuları kazandırmayı ilke edinmiştir.

Maydonoz Cast Ajans aynı zamanda kadrosunda, Diyetisyen, Psikolog, Spor hocası ve İmaj Danışmanı bulunduran Türkiye’de rakipsiz ilk ve tek kurumdur.

Eğer Sizlerde oyunculuk mesleğini profesyonel bir şekilde yapmak istiyorsanız size hayal ve hedeflerinize ulaşmanız için önerdiğimiz tek kurumdur.

Adres: Büyükesat Mh. Koza Sokak 60 Daire 11-13 Çankaya ANKARA 06700

Telefon: 0312 468 22 44

 

Güncellenme Tarihi : 16.9.2019 12:44

İLGİLİ HABERLER