Asayiş
  • 27.9.2013 17:09

Çatıya çıkan gencin dramı yürek burktu

Polisin yardım etme sözü vermesiyle çatıdan inen Kenan Gül, "Kardeşimin her ay olması gereken bir iğne var 650 TL. Bende de 400 TL var. Hasta olduğum için iş vermiyorlar, annem ve babam bizi hastalığımız nedeniyle terk edip gitti. Başka çarem kalmadı" dedi. İntihar girişimiyle talihsiz genin ortaya çıkan dramı yürek burktu.

Olay, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin karşısındaki üç katlı iş merkezinin çatısında, bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İş merkezinin çatısında bir kişinin olduğunu görenler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, çatıdaki kişinin epilepsi hastası Kenan Gül olduğunu belirledi.

Ankara'daki akrabalarının yanında kalan kardeşi 10 yaşındaki Ela Gül'ün beyninde tümör olduğunu dile getiren Kenan Gül, kardeşinin tedavi masraflarını karşılamak için Aydın'a çalışmaya geldiğini ancak epilepsi hastası olması nedeniyle kimsenin iş vermediğini söyledi. İnşaatlarda çalışıp 400 TL kazandığını kaydeden Kenan Gül,  kardeşine 650 TL'lik iğne yapılması gerektiğini ve 250 TL'sinin eksik olduğunu kaydetti. Bunun üzerine polis ekipleri, yardım sözü verdi ve genci çatıdan indirdi.

ANNE VE BABASI TERK ETMİŞ

Kenan Gül, çatıdan indikten sonra anlattıklarıyla yürek burktu. Gül şunları söyledi:

"Rahatsızlığımız nedeniyle annem ve babam bizi terk etti. Kardeşim akrabalarımın yanında kalıyor. Onun tedavi masraflarını karşılamak için Aydın'a geldim. Ancak epilepsi hastası olduğum için kimse iş vermek istemiyor. Son çalıştığım işlerden 400 TL kazandım. Ancak 250 TL eksik kaldı. Başka çarem yoktu."

Fenalaşan Kenan Gül sağlık ekipleri tarafından Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:40

İLGİLİ HABERLER