Spor
  • 29.9.2013 22:33

Cavcav fena patladı!.

Gençlerbirliği Kulübü Başkan İlhan Cavcav, Fenerbahçe ile oynadıkları maçın sonrasında çarpıcı yorumlar yaptı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkan İlhan Cavcav, Fenerbahçe'ye mağlubiyetinin ardından çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Maçın hakemi Serkan Çınar'ın kararlarını değerlendiren İlhan Cavcav, "Bu kulüp başkanları insanları sağlığından da her şeyinde de ediyor. Hakem arkadaşlarımızın kendilerini daha iyi yetiştirememesi nedeniyle vermiş olduğu kararlar madur insanları ortaya çıkarıyor. Bu Serkan Çınar dediğimiz kardeşimiz, tanıdığımız, bir hakem. Senelerdir maç yönetiyor. Bugünkü maçta Egemen kardeşimin yaptığı harekette kesinlikle bir penaltı vermeliydi. Hatta atılan golde yine aynı kahraman Egemen arkadaşımızın yaptığı bir hareket var. Fenerbahçe'nin haksız olarak attığı bir golü hakemin görmemesi var. Nasıl olsa karşı takımı toplasan Fenerbahçe'de bir futbolcu etmez. Bu hakemlerin verdiği kararları Cenab-ı Allah gelse bozamıyor" dedi.

Serkan Çınar hakkında çarpıcı sözler kullanan Cavcav, "Serkan Çınar sanırım Edirne'ye yakın bir yerden. Kırklareli bölgesinden bir hakem. Onun inşallah başka bir ülkeye transfer olabilir. Böyle hakemlerle Türk futbolu bir yere gelmez. Merkez Hakem Komitesi'nin değişmesi lazım. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu'nun da değişmes gerek. Yeni arkadaşların gelmesi gerekiyor" diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nu istifaya davet etmesinin altında yatan nedenleri açıklayan İlhan Cavcav, "TFF almış olduğu yabancı kuralı kararı nedeniyle Anadolu kulüpleri mahvetti. TFF'nin aldığı klarar Allah'ın yapısı, tapusu değildir. Bir Karabükspor maçı oynadık, ismini cismini duymadığım bir hakem yönetti. 90+2. dakikada penaltı vererek takımımı felç etti. Yıldırım Demirören benim düşmanım değil. Onu TFF başkanlığına öneren adamım. Bana göre geçen hafta da Beşiktaş Kulübü mağdur edildi" ifadelerini kullandı.

Bu arada Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın Beyaz TV'de canlı yayında katıldığı program sırasında stüdyoda bulunan isimlere "Ben sizin gibilerini sulu götürür, susuz getiririm" demesi dikkat çekti.

Kaynak: sporx.com
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:36

İLGİLİ HABERLER