Spor
  • 30.7.2009 00:00

CAVCAV: 'ZEHİROĞLU VE DANİJEL İLE ANLAŞTIK!..'

Cavcav, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bundesliga takımlarından Hoffenheim'da forma giyen gurbetçi futbolcu Zehiroğlu ile 4 yıllık anlaşma yaptıklarını bildirdi. Bu futbolcunun kulübüne 375 bin avro bonservis bedeli ödediklerini ifade eden Cavcav, 21 yaşındaki sol forvet oyuncusunun, yarın Ankara'ya geleceğini sözlerine ekledi. İlhan Cavcav ayrıca, Hırvatistan Birinci Ligi takımlarından FK Jagodina'dan 24 yaşındaki stoper Danijel Mihajlovic ile de anlaşma sağladıklarını dile getirdi ve ''Yabancı bir stoper ile de görüşmelerimiz sürüyor, anlaşmak üzereyiz'' dedi.

GENÇLERBİRLİĞİ, DARDANELSPOR'A 1-0 YENİLDİ
Gençlerbirliği, sezon hazırlıkları çerçevesinde Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Dardanelspor ile yaptığı karşılaşmadan 1-0 yenik ayrıldı. Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde yapılan maçın ilk yarısı golsüz tamamlanırken, Samet Albayrak 63. dakikada Dardanelspor'a galibiyeti getiren golü attı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, sahaya Ulaş, Aykut, Addo, İlhan, Momha, Patiyo, Tozo, Kerem, Bilal, Sinan ve Kahe ilk 11'ini sürdü.

Doll, 2. yarıya Ulaş ve Bilal'in dışındaki tüm oyuncuları değiştirerek başladı, ancak 90 dakika boyunca daha üstün performans sergileyen Dardanelspor karşısında yenilgiye engel olamadı. Karşılaşmayı Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav ile Hacettepe Kulübü Başkanı Turgay Kalemci de izledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:01

İLGİLİ HABERLER