Spor
  • 1.5.2004 02:22

CAVCAV'DAN ŞOK SÖZLER : TEŞVİK PRİMİNE AÇIĞIZ

İlhan Cavcav, ‘Ben takımıma 50 milyar lira verirken, başka bir takım benim oyuncularıma galip gelmek için 100 milyar lira teşvik primi veriyorsa, bunu normal bulurum’ dedi.

Futbolcular yapıyor

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, futbol kamuoyunu günlerdir meşgul eden olaylara ilginç yorumlar kattı. Cavcav, kendisine küfür edilince istifa eden Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili’ye hem sahip çıktı, hem sitem etti. Diyanet işlerinin bile onayladığı teşvik primi olayını doğru bulduğunu, ama bu olayın yöneticiler arasında değil, takımlarda kaptanların başını çektiği futbolcular arasında gerçekleştirildiğini vurguladı.

Bilgili korumadı

İlhan Cavcav, Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği’nin, 1923 yılında kulübün kurulduğu Ankara Atatürk Lisesi’nde düzenlediği foruma katıldı. Burada soruları yanıtlayan Cavcav,Serdar Bilgili’nin istifası Beşiktaş ve Türk futbolu için çok büyük kayıp. Ancak geçen yıl Beşiktaş ile oynadığımız kupa maçında Beşiktaş taraftarı maçın başından sonuna kadar bana küfür etti. Ben, Bilgili’den o gün beni de korumasını isterdim’ dedi.

Yöneticilerde olmaz Cavcav,

teşvik primi konusundaki bir soruyu, ‘Eğer bir takıma mağlup olması için para veriliyorsa bu çok çirkin ve ayıptır. Ancak ben takımıma 50 milyar lira verirken, başka bir takım benim oyuncularıma galip gelmek için 100 milyar lira teşvik primi veriyorsa, bunu normal bulurum.’ yanıtını verdi. Kaptan Ümit ise teşvik primini bugüne kadar kendilerinin almadığını iddia etti.

İyi olan oynar

Foruma katılan Ersun Yanal ise, ‘Milli Takım’da yaşlı oyuncuları, Hakan Şükür ve Bülent’i kesip yerlerine gençleri monte edecek misiniz?’ sorusunu, ‘Ben yaşlı futbolcu deyimine karşıyım. Deneyimli futbolcu demek daha doğru olur. Hakan da Bülent de çok değerli oyuncular. Milli takımlarda kim iyiyse o forma giyecek’ dedi.  

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:07

İLGİLİ HABERLER