Spor
  • 28.9.2013 11:41

'Çeker giderim’

Sarı-kırmızılı kulüpte hafta sonu için kritik Çaykur Rizespor, hafta arası da Juventus maçları geldi çattı ancak camianın tek bir gündemi var: Gönderilen Fatih Terim ve yerine kimin geleceği…

YÖNETİCİLERİ ENDİŞELİYDİ

Cimbom’un Fatih Terim’in gönderilmesiyle sonuçlanan Yönetim Kurulu toplantısına başkan Ünal Aysal’ın sözlerinin damga vurduğu ortaya çıktı. Aysal, ‘başkanlık makamına saygısızlık’ olarak ifade ettiği Fatih Terim’in tavrını, yönetici arkadaşları ile paylaştı. İmparator’un sarı-kırmızılı camia içinde ne kadar güçlü bir figür olduğunu hatırlatan bazı idareciler “Fatih Hoca’yı şimdi yollamayalım. Herkes üzerimize gelir. Muhalefetin sıkı çalıştığını biliyoruz. Böyle bir hamle ile ciddi bir direnç ile karşılaşacağız. Muhalefet karşımızda daha sıkı şekilde kenetlenecektir” diye uyarılarda bulundu. Bu andan itibaren sözü alan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal kararını savundu ve gelecek adına endişeli görünen yönetimine açık konuştu.

‘BİLDİĞİMİ YAPARIM’

İşte Ünal Aysal’ın o sözleri: “Ben doğru bildiğimi yapıyorum. Hep de böyle yaptım. Biz işimizi yaparız beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez sonuçta sandık gelince de oy vermez. En kötüsü ne olabilir? Seçilmeyiz ve yollarımız ayrılır. Herkes kendi işine, hayatına döner”

Aysal’ın bu kararlı sözlerinin ardından diğer yöneticilerin itirazlarına son vererek başkanın ifadelerine katıldıkları öğrenildi. (AMK)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:38

İLGİLİ HABERLER