Gündem
  • 11.5.2013 13:44

Çelik, medyaya yüklendi

SİVAS (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, milletvekillerinin özlük haklarına ilişkin yasa teklifiyle ilgili, "Kim imzasını çekerse çeksin, biz imzamızın arkasındayız" dedi.
     Çelik, Sivas'ta Alonet Çağrı Merkezinin açılışının ardından bir gazetecinin, milletvekillerinin özlük haklarına ilişkin kanun teklifinden 3 siyasi partinin imzasını çektiğini hatırlatması üzerine, "Kim imzasını çekerse çeksin, biz imzamızın arkasındayız. Maalesef medyanın da yaptığı aslında siyaset kurumuna ve milletvekillerine linç uygulamasıdır. Biz ilkeli davranmak zorundayız. Böyle, esen rüzgarlara göre yasama olmaz. Bu, bir ciddiyet gerektirir. Burada milletvekiline aslında bir imtiyaz, maaşların artışı da söz konusu değil" diye konuştu.
     Bu yasanın ihtiyaç olduğunu ancak tepkiler nedeniyle yıllardan beri çıkarılamadığını dile getiren Çelik, yarın katılacağı bir televizyon programında bununla ilgili çok detaylı şeyler söyleyeceğini belirterek, "23 maddeyi inceleyin, kamuya ekstra bir yük gelmiyor ama 4 parti birden anlaştı sonra 'efendim tepki var, medya yazdı, vazgeçiyoruz.' Bizi bugüne kadar gazete manşetleri idare etmedi, bundan sonra da etmeyecek" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:27

İLGİLİ HABERLER