Yaşam
  • 12.10.2005 00:09

CEM YILMAZ : BEN ZEKERİYE BEYAZ'IN DURUMUNU HİÇ İYİ GÖRMÜYORUM

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, cinsel ilişkiyle oruç açılabileceğini söyleyen Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'ın halini hiç iyi görmediğini belirterek, "Valla ben bu tip konularda Zekeriya Beyaz hoca kadar mizahçı değilimdir. Daha ciddiyimdir" diyerek tepki gösterdi.


OPET Petrolcülük A.Ş.'nin "Bilinçli Toplum Projeleri" kapsamında Haziran 2004'te başlattığı "Yeşil Yol Projesi" İç Anadolu Bölgesi'ndeki uygulamalarla devam ediyor. Proje kapsamında Ankara'daki OPET Arsaş Petrol akaryakıt istasyonunda düzenlenen Ağaç Dikme Töreni'ne ünlü komedyen Cem Yılmaz da katıldı.

Burada bir konuşma yapan Yılmaz, yaptığı işin insanları eğlendirmek olsa da böyle faydalı kampanyalara katılmaktan mutlu olduğunu söyledi. Yılmaz, "Daha önce de TEMA'nın 'Meşe Palamudu Kampanyası'na meşe palamudu olarak katılmıştım. OPET'in de ilgi alanları içindeki çevrecilik ve sosyal konular ilgimi çekti. Yoksa benzinin tadı güzel diye gelmedim. Şimdi burada ağaç dikeceğiz ama büyümesini beklemeyeceğiz. O yüzden bu ağaçlar sizlere emanet" diye konuştu. Törene ağaç dikmek için katılan Ali Ünyazıcı İlköğretim Okulu öğrencileri ile de yakından ilgilenen Cem Yılmaz istasyondaki vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Gençlerle sohbet eden Yılmaz, bol bol da imza dağıttı. Yılmaz, ağaç dikerken, "Elimizden geldiğince dikmeye devam edeceğiz. Buradan da Dikmen'e gideceğiz" esprisini yaptı. Ankaragücü'nün İstanbul'daki maçının sorulması üzerine ise Yılmaz, "Ankaragücü'nü İstanbul'da ağırlayacağız, ağırlayacağız işte, oradan anlayın" diye konuştu.
Bir gazetecinin öğrencilerin "Baltalar elimizde uzun ip belimizde" şarkısını bilip bilmediğini sorması üzerine öğrencilerle bu şarkıya eşlik eden Yılmaz, "Ormana işte böyle girilir" dedi. Daha sonra Kuş Gribi ile ilgili soruları yanıtlayan Yılmaz, "Türkiye Avrupa Birliği'ne girer girmez Kuş Grib ile geliyor" diyen bir muhabire, "Ben Avrupa'da senin kadar mizahçı insanların olduğunu zannetmiyorum. Yapmayın böyle şeyler. Biz Hindistan'a bir şey diyor muyuz?" dedi. Yılmaz, cinsel ilişkiyle oruç açılabileceğini söyleyen Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'ın halini hiç iyi görmediğini belirterek, "Valla ben bu tip konularda Zekeriya Beyaz hoca kadar mizahçı değilimdir. Daha ciddiyimdir" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:55

İLGİLİ HABERLER