Yaşam
  • 31.8.2007 08:38

CEM YILMAZ: ENTARİYİ PİJAMA NİYETİNE GİYDİM

KOMEDYEN Cem Yılmaz bu kez de derviş kıyafeti benzeri giysisiyle gündemde.. Cerrahi tarikatına yakınlığıyla bilinen Mazhar Alanson’un evinden ilginç bir kıyafetle çıkarken görüntülenince “Sufiliğe gönül verdi” iddialarına hedef olan ünlü komedyen “Öne sürülenlerin hepsi saçmalık” dedi.

İddialarla ilgili VATAN’a konuşan Yılmaz şunları söyledi: “Evde pijama niyetine giydiğim bir entariden böyle bir sonuç çıkaranlara teşekkür ediyorum. Sanırım Mazhar Alanson’un ‘Sufi’ şarkısından dolayı bu iddialar ortaya atılıyor. Hayatımda hiç zikir törenine katılmadım. Ayrıca katılsam ’Katıldım’ derim. Ben değil tarikata, karate kursuna dahi bağlı değilim, bir yere bağlı olsam bunu saklamam. Artık bu durumdan çok rahatsızım.”

“Espri yapmıştır”

Yılmaz’ın yanında Alanson’un evinden çıkarken görüntülenen sevgilisi Cansu Dere de “Zikir yapıyorlar” iddialarını yalanladı. Alanson’un yakın arkadaşı Fuat Güner ise usta stand-up’çının bu kıyafetle espri yaptığını belirtip şöyle konuştu: “Cem çok ince bir mizah zekası olan biri. Yine çok ince bir espri yapmak istemiştir. Belki de yeni hükümetin belirlendiği günlerde bir ironi yapmıştır.”
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:36

İLGİLİ HABERLER