Yaşam
  • 23.2.2020 00:25

Cem Yılmaz sorusu bunalttı! Defne Samyeli kameramanın ayağını ezdi

KAYNAK : MİLLİYET

Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya birlikteliğinin ortaya çıkmasının ardından yaptığı "Hiç konduramadım" açıklaması ile gündem olan Defne Samyeli, şoför koltuğunda geri manevra yapmak isterken yürekleri ağza getirdi.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz sorularından kaçtı, habercilere zor anlar yaşattı!

47 yaşındaki sunucu ve şarkıcı, önceki gece Nişantaşı’nda bulunan bir mekanda 3 saat boyunca sahne aldı.

Mekan çıkışı ayrıldığı sevgilisi Cem Yılmaz ile ilgili sorularla karşılaşan Defne Samyeli, geri geri gitmek isterken panik halinde gaza basınca bir kameramanın ayağını ezdi.

Kardeşi Sühan Samyeli ve muhabirlerin uyarısı ile hemen geriye giden ünlü isim, ne yapacağını şaşırdı.

Arabada yan koltukta bulunan kardeşinden ayağını ezdiği kameramanla ilgilenmesini isteyen Samyeli, "İyiyim" cevabıyla rahat bir nefes aldı.

"ÇOK ÖZÜR DİLERİM"

Ünlü sunucu, “Çok özür dilerim, bu şekilde olunca problem oluyor. Bir sorun varsa hemen hastaneye gidelim” dedi.

47 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada eski sevgilisi Cem Yılmaz ile olan tüm paylaşımlarını kaldırmıştı.

HİÇ KONDURAMADIM

"HİÇ KONDURAMADIM"

Defne Samyeli, magazin gündemine bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya-Cem Yılmaz aşkı haberlerinin ardından, "Ekim ayında üçüncü şahıslarla ilgili açıklama yapmış, işini sağduyulu yapanları ayırmıştım. O haberi aslında işini sağduyuyla yapan arkadaşlar yapmış. Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asıl haberlerde mazur gördüysem, siz de beni mazur görün. Benim açıklamam yok. Benim sadece söylediklerim var. Sadece size ilişkin yaptığım bir açıklamam var. Söyleyeceklerim bu kadar. Daha fazlası da hiç hoş olmaz, hiç yakışmaz" açıklamasını yapmıştı.

Cem Yılmaz, "Defne Hanım'ın 'Konduramadım' açıklamasına ne söyleyeceksiniz?" sorusu hakkında, "Hiçbir şey söylemeyeceğim" demişti.

"EVLENDİM!"

Usta komedyen, "Bazı haberler çıktı; temmuz ayında Serenay Hanım'la evleneceğinize dair" sorusunu, "Evlendim, haberler doğru" şeklinde tiye almıştı.

Güncellenme Tarihi : 23.2.2020 00:30

İLGİLİ HABERLER