Yaşam
  • 26.1.2020 22:20

Cem Yılmaz'a sosyal medyada tepki çok büyük!

KAYNAK : YENİ AKİT

Son zamanlarda verdiği siyasi mesajlarla eleştirilerin odağı haline gelen komedyen Cem Yılmaz, Elazığ'daki depremin ardından yine sessizliğe gömüldü. Sosyal medya kullanıcıları, yaşanan duruma "YazıklarolsunCemYılmaz" etiketiyle tepki gösteriyor.

Son dönemde Türkiye'yi ilgilendiren toplumsal konularda sessizliğe gömülürken, içi boş bir politikliğe sürüklenen Cem Yılmaz'a Elazığ'da meydana gelen depremin ardından da sessiz kalması nedeniyle sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Türkiye, önceki akşam saat 20.55'te Elazığ'dan gelen son dakika deprem haberiyle sarsıldı. Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem, Malatya, Diyarbakır, Tunceli, Mardin, Bingöl, Bitlis, Batman, Suriye ve Irak'tan hissedildi. Birçok binanın yıkıldığı deprem bölgesinde onlarca vatandaş hayatını kaybederken, binin üzerinde vatandaş ise yaralandı.

Depremin ardından Türkiye çapında bir seferberlik başlatıldı. Birçok bölgeden deprem olan illere yardım yağarken, yerli-yabancı onlarca sanatçı, sporcu ve birçok devlet lideri de Türkiye'nin acısını paylaştı.

Ancak özellikle son dönemde içi boş bir politikliğe sürüklenerek, Türkiye'yi ilgilendiren toplumsal olaylarda sessizliğe gömülen Cem Yılmaz'ın depremin ardından da herhangi bir paylaşımda bulunmaması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Twitter'da #YazıklarOlsunCemYılmaz etiketi kısa sürede gündem oldu. Etiketin altında binlerce mesaj paylaşılırken, "Cem Yılmaz halkın parasını emen bir vampirdir" gibi paylaşımlar dikkat çekti.

İşte gelen bazı tepkiler

Güncellenme Tarihi : 27.1.2020 01:00

İLGİLİ HABERLER