Yaşam
  • 12.2.2020 02:28

Cem Yılmaz'dan 'Yaş farkı' sorusuna olay cevap

KAYNAK : MİLLİYET

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, kendisinden 18 yaş büyük Cem Yılmaz ile aşk yaşadığını itiraf etmesinin ardından bir bomba açıklama da 46 yaşındaki komedyenden geldi. Cem Yılmaz'ın sunucu Defne Samyeli ile 1,5 yıllık ilişkisinin Sarıkaya nedeniyle bittiği iddia edilmişti.

Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkı, magazin gündemine bomba gibi düştü. Sevgili oldukları haberlerine sürekli kaçamak cevaplar veren ikiliden Serenay Sarıkaya, dün akşam yaptığı açıklama ile iddiaları doğruladı. Mikrofonların uzatıldığı Cem Yılmaz ise muhabirlerle flaş bir karşılık verdi.

İkilinin, Yunanistan’ın başkenti Atina sokaklarında gezerken görüntülendikleri kare sosyal medyayı sallamıştı.

Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir kez daha objektiflere yakalanan çiçeği burnunda aşıklar, bu kez bir mekanda meraklı gözlerden kaçamamıştı.

HER ŞEY ORTADA

"HER ŞEY ORTADA"

Aşk tatilleri dün sona eren ikili, ayrı ayrı olarak İstanbul'a geldi. Cem Yılmaz’la (46) gittiği Atina tatili dönüşü havalimanında görüntülenen Serenay Sarıkaya (28), "Ne söyleyeyim ki her şey gördüğünüz gibi" sözleriyle bombayı patlattı.

TATİL GÜZEL GEÇTİ

"TATİL GÜZEL GEÇTİ"

Cem Yılmaz'a ise yeni sevgilisi Serenay Sarıkaya ile arasındaki 18 yaş fark soruldu. "Çok şahane bir hayatım var. Atina tatili güzel geçti" diyerek söze başlayan usta komedyen, 'yaş' cevabı ile şaşkın çevirdi.

NÜFUS MÜDÜRÜ MÜSÜN

"NÜFUS MÜDÜRÜ MÜSÜN?"

Magazin muhabirlerinin "Daha önce katıldığınız programda Jennifer Lawrence için '29 yaşında bana küçük gelir' demiştiniz. Serenay Hanım 28 yaşında" şeklindeki sorusu üzerine Cem Yılmaz, "Nüfus Müdürlüğü'nden misin sen?" ifadelerini kulladnı.

'Karakomik Filmler' ile gişede hüsran yaşadıktan sonra özel hayatı ile magazin gündeminde ilk sırada yer alan Yılmaz, "Bu güzel sorular için teşekkür ederim" diyerek röpoırtajı sonlandırdı.

GEREKLİ GÖRÜRSEM KONUŞURUZ

Cem Yılmaz ile ilişkisinin Serenay Sarıkaya yüzünden bittiği iddia edilen Defne Samyeli'ne, Atina sokaklarında çekilen fotoğraf sorulmuştu.

defne cem serenay ile ilgili görsel sonucu

"GEREKLİ GÖRÜRSEM KONUŞURUZ"

Ünlü sunucu, TV100'e yaptığı açıklamada, "Şimdilik hiçbir şey söylemeyeceğim. Gerekli görürsem sonra bu konuyla ilgili konuşuruz" demişti.

 

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ayrılığının nedeni olarak gösterilen Serenay Sarıkaya'nın, Yılmaz'ın ağustos ayında Instagram hesabından Defne Samyeli ile çektiği videoyu beğenmesi de dikkatlerden kaçmadı.

defne cem serenay ile ilgili görsel sonucu

"SERENAY'A DALIP GİDİYORUM"

Ünlü komedyen, ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında ise "Hiç kimseyi stalk’luyor musun?" sorusuna, “Diyelim ki ben ‘Serenay Sarıkaya ne yapmış?’ diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona. O stalk mu oluyor?” yanıtını vermişti.

cem serenay ile ilgili görsel sonucu

"NE GÜZEL BİR AÇIKLAMA"

Sarıkaya ise "Instagram’da ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum" sözleri hatırlatılınca, “Ne güzel bir açıklama yaptı. Ne diyeyim ben şimdi buna?” ifadelerini kullanmıştı.

cem serenay ile ilgili görsel sonucu

Öte yandan güzel oyuncunun Cem Yılmaz'a programın kulisinde eşlik ettiği de iddia edilmişti. Ancak Sarıkaya, bu yöndeki haberleri “Tabii ki beraber izlemedik” diye yalanlamıştı.

İlerleyen haftalarda Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya’nın başrolünde oynadığı 'Alice' müzikalinin 50'nci oyun kutlamasına katılmıştı.

cem serenay ile ilgili görsel sonucu

Bu karenin ikilinin aşkını belgelediği yönünde haberler çıksa da çiftin Atina tatili aşkı gözler önüne serdi.

Serenay Sarıkaya, oyuncu Kerem Bürsin ile 3,5 yıl aşk yaşamış, ikili ilişkilerini Nisan 2019'da bitirmişti.

Geçtiğimiz haftalarda yeniden barıştıkları iddia edilen Sarıkaya ve Bürsin'in, barınaktan sahiplendikleri iki köpek için hala görüştüğü ortaya çıkmıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 12.2.2020 02:37

İLGİLİ HABERLER