Gündem
  • 8.8.2009 16:48

CEM YILMAZ'IN SEYİSİ NEDEN ÖLDÜ?


Kemerburgaz'da kurulan film setinde, atla gezintiye çıktıktan sonra kaybolan ve daha sonra bir gölette ölü bulunan Uşaklı Ramazan Eser'in sette görevli arkadaşı Gürsel Taşavlı, arkadaşının bataklığa saplanan atını kurtarmak isterken boğulduğunu tahmin ettiğini söyledi.

Gürsel Taşavlı, AA muhabirine açıklamasında, Cem Yılmaz'ın son filmi "Yahşi Batı" filminin çekimi için 20 gün önce 30 atla birlikte Uşak'tan Kemerburgaz'a gittiklerini, Madenler mevkisi Çiftalan köyü yakınlarındaki çekimlerde figüranlık, dublörlük ve at bakıcılığı yaptıklarını anlattı.

Ölen arkadaşı Ramazan Eser'in, film çalışmasının ardından atla birlikte bölgeden ayrıldığını belirten Taşavlı, "Herhalde bir süre atını koşturdu. Çünkü Ramazan cirit müsabakaları için atını hazırlıyordu. At bakıcıları yorulan atlarını dinlenmeye almadan önce, mutlaka ayaklarını soğuk suyla yıkar. Bu atın rahatlamasını sağlar. Biz, Ramazan Eser'in atını dinlenmeye götürmeden önce gölette yıkamak isterken boğulduğunu düşünüyoruz. Tahminimize göre atın ayaklarını yıkamak isterken at bataklığa saplandı. Ramazan da atını kurtarmak isterken atla birlikte boğuldu. Çünkü Eser'in cesedi kıyıdan ancak 10 metre kadar ileride bulundu. Atlarımız bizim ailemizden biri gibidir. Atını kıyıya çıkarmak isterken boğulduğunu düşünüyoruz. Arkadaşımızı yarın Uşak'ta toprağa vereceğiz" dedi.

Bu arada Ramazan Eser'in kardeşi Mehmet Eser'in 3 ay önce Uşak'ta attan düşerek komaya girdiği ve hala komada olduğu öğrenildi

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:52

İLGİLİ HABERLER