Gündem
  • 19.1.2014 00:14

Cemaat evlerinde Peygamber Efendimiz rüyası

Akşam yazarı Turgay Güler çarpıcı bir yazıyla cemaat evlerinde yürütülen “kan dondurucu” kara propagandayı yazdı.

“Cemaatin tabanını Erdoğan’a karşı kışkırtmaya çalışıyorlar. Çünkü taban tüm bu olup bitene rağmen henüz paralel yapının istediği noktaya, kıvama gelmedi. Dahası gelmiyor, direniyor. Bir başka ifadeyle yemiyor.” diye yazan Güler, kara propaganda örneklerini de şöyle sıraladı:

“Benzer kara propagandaları ‘etki’ altındaki abilere, ablalara sohbet evlerinde yaptırıyorlar. Damardan yaklaşımlarla Erdoğan’a yönelik ‘kara propaganda’ yapılıyor. Diyor ki bu abiler, ablalar; ‘Hocaefendi Peygamber Efendimizi mübarek rüyalarında görmüşler. Efendimiz, Hocaefendi’ye ‘Erdoğan’a oyunuzu vermeyin’ demiş.’ Ayıptır, günahtır, iftiradır. Daha vahim olanı da var. Hocaefendi bir keresinde şöyle bir rüya görmüş. ‘Hazreti Peygamber Efendimiz, Başbakan Erdoğan’a şiddetli bir tokat atmış. O tokattan sonra Erdoğan birden kaybolmuş.’ Allah’ım Allah’ım. Bu kara propagandalar nedeniyle birçok ev sohbeti dağıldı. ‘Yalan’ diyen çıkarsa, bunların adreslerini verebilirim. Bu nasıl bir hırstır. Bu nasıl bir çirkin siyasettir. O Peygamber sizden davacı olacak bilesiniz. Daha beterini de görmüştük.

Türkçe Olimpiyatları sonrası Fethullah Gülen’in sözleri hâlâ kulaklarımda. ‘Hazreti Peygamber Türkçe Olimpiyatları’na katıldı, bunu da birçok gönül eri gördü’ diyordu. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır. Hazreti Peygamber şarkı türkü dinlemek için Olimpiyat Stadı’na gelmiş! Haşa! Bunu söylerken garabeti kendisi de fark ediyor. Ama yine de devam ediyor. Hocaefendi nerede, Hazreti Peygamber Efendimiz orada! Yapmayın! Etmeyin! Vallahi ayıp, billahi günah.”
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:24

İLGİLİ HABERLER