Medya
  • 7.1.2014 01:00

Cemaat ile Aydın Doğan arasında MUTA nikahı

MUTA T24
 

ERDEM YAVUZ YAZDI

twitter.com/erdemyavuz549
 

Karaktersiz ve kişiliksiz dolayısıyla ilkesiz insanlar amaçlarına ulaşabilmek için dün söylediklerini bugün inkar eder, dün suçladıklarını bugün başüstüne koyar, kısacası dün dündür, bugünse bugün derler. Güçlü kimse onun yanına sığınırlar hemen. Bunlar, MUTA nikahı gibi günlük çıkar ilişkileri kurarlar.

Paralel Devletin Ankara Adliyesi’ndeki savcısı Mustafa Bilgili’nin bir zamanlar sır küpü olan ve onun sızdırdığı belgeleri kamuoyuna yaymakla görevli Arzu Yıldız, Dişi Topsakal olma hevesiyle Cemaatin Hülle İnternet Siteleri’nden Sol Liberal maskeli, bizim Ay-Tınnların yazdığı T24 üzerinden operasyon düzenliyor son bir haftadır.
 

Önceleri bu çalışmaları Taraf’ın manşetinden yaparlardı. Ancak “O Taraf” deşifre olunca, etkisi ve itibarı kalmayınca, T24 gibi siteler üzerinden yapıyorlar bu mühendisliği..

Aydın Doğan ile Cemaat arasındaki MUTA evliliğinin gayrımeşru meyvelerinden T24’te görevlendirilen Arzu, Pensilvanya’nın böceklerini unutturup, Başbakanlık’tan çıkan böcekleri İran üzerine yamamaya kalkışınca kapının önünde buldu kendisini.
 

Savcı Özcan Şişman’ın sırdaşı olduğunu birden bire anladığımız Arzu YILDIZ’a, TIR haberleri ve fotoğraflarından sonra şimdi de 17 Aralık Operasyonu öncesinde MİT’in Başbakan’ı uyardığı haberleri yaptırılıyor..

Bak Arzucum, daha önce de söyledim. Onlar organik ve 9 aylık süreçle dünyaya gelmiş doğuştan Topsakal, sen ise sonradan Çakma Topsakal olma yolunda ilerliyorsun.
 

Mehmet Baransu’yla planladığın internet sitesi maceran gerçekleşmeyince teselliyi başka internet sitelerinde arıyorsun.

Yazık olacak sana, Paralel Devlete operasyonların eli kulağında, arkanda kimse durmaz, organik topsakallara sahip çıkarlar da, senin gibi sentetiklere kimse sahip çıkmaz, görüş gününe kimse gelmez, arkana dönüp baktığında kimseyi bulamazsın, ailen perişan olur.. Paralel Devlet tetikçiliğinden vazgeç..
 

Neyse.. Bizim Karaktersiz ve Kişiliksiz Topsakallardan Uslu olanı, Arzun Yıldız’ın haberlerine balıklama atlayarak, Başbakan’ın 17 Aralık Operasyonu  hakkında “Bunun Uluslararası bir Operasyon olduğu” şeklindeki açıklamalarını, MİT üzerinden boşa çıkarmak istiyor kıt aklınca..

Uzun zamandır MİT’in Başbakanı her konuda yanılttığı, Suriye konusundaki tahminlerin tutmadığı yaftalamasıyla salyalı salyalı havlayan Uslu, şimdi de “MİT operasyon öncesinde uyarmıştı, uluslararası komplo bunun neresinde” diyerek, cambazlık yapıyor..
 

Yoksa MİT’e manyel mi veriyor, “ben de Cemaat hakkında bildiklerimi anlatacağım”, “ben de itirafçı olacağım”, “Cemaati satacağım”, “beni de alın beni de” mi demek istiyor?

Dedik ya sıra çok, boşa torpil aramayın diye, hem Cemaate operasyon yapacak kadar bilgi geliyor canım, size gerek yok, kusura bakmayın cezalandırılacaksınız, kurtuluşunuz yok topsakal kardeşler..
 

Sizin yerinizde olsam, halen adamınız kaldıysa eğer, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nden kalınabilecek, içinde tecavüzcü bulunmayan Ğ tipi bir cezaevi arayışına şimdiden başlardım..

Söze ne hacet.. Duyduğuma göre Baransu Şişli’deki bir alışveriş mağazasından don-gömlek almaya başlamış bile.. Ancak CLARIOUS marka donla LACOSTE marka çoraplara o kadar para verilir mi? Ne gerek var canım cezaevinde kim görecek..
 

Senin yerinde olsam kapalıçarşıdan dansöz kıyafeti ile tüy dökücü krem alırdım. Filmlerden görüyoruz zira, bazı cezaevlerinde zorla güzellik olabiliyor ne de olsa..

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:42

İLGİLİ HABERLER