Gündem
  • 8.1.2014 12:59

Cemaatin imamı o savcının kardeşi çıktı

Hükümete yönelik 17 Aralık ve 25 Aralık komplolarının ardından Hatay’da TIR durduran savcı Özcan Şişman ile alakalı şok bir bilgiye ulaşıldı. Şişman’ın kardeşi Adem Şişman’ın Fethullah Gülen Cemaati’nin Denizli imamı olduğu ortaya çıktı.

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın da bulaştırılmak istendiği operasyon çerçevesinde TIR’ın durdurulması ve aranması talimatını veren Adana TMK Savcısı Özcan Şişman’ın bağlantılarını çözecek şok bir bilgiye ulaştı.

SAVCI’NIN KARDEŞİ, CEMAAT’İN İMAMI!

Operasyon sonrası görev yeri değiştirilen ve aslen Isparta Yalvaçlı olan Savcı Özcan Şişman’ın, kirli operasyonun odağındaki Fethullah Gülen Cemaati ile yakın bağlarının olduğu ortaya çıktı. Savcı Şişman’ın kardeşi Adem Şişman’ın Fethullah Gülen Cemaati’nin “Denizli İmamı” olduğu ortaya çıktı. Gülen Cemaati ile eskiden beri ilişki içinde olan Adem Şişman, ev imamlığı ve üniversite imamlığı gibi görevlerden sonra bölge abiliği ve en sonunda da Denizli İmamlığı yaptığıöğrenildi.

BÖLGE ABİLİĞİ’NDEN İL İMAMLIĞI’NA

Adem Şişman’ın 2006 yılı sonrasında Denizli Babadağ’da ilçe İmamlığı görevine başladığıöğrenildi. Şişman, bir taraftan ilçe abiliği görevini sürdürürken, diğer yandan da Babadağ’da cemaate ait Çamkent Öğrenci Yurdu’nun müdürlüğünü yaptı.

Şişman’ın, 2008 yılında İngilizceÖğretmeni olan eşinin tayini çıkması sebebiyle de Sarayköy ilçesine taşındığı öğrenildi. Fethullah Gülen Cemaati’nin 81 ildeki il İmamları, cemaatin bir ildeki malî işlerindeneğitimişlerine kadar pek çok alanda faaliyet gösteriyor. (YENİ AKİT)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:40

İLGİLİ HABERLER