Asayiş
  • 26.10.2008 17:10

CENAZE EVLERİNİ SOYUYOR

Taziye için gittiği cenaze evlerinden hırsızlık yapan Adalet Y. isimli kadın, aynı şekilde gittiği bir evde namaz kılmak bahanesiyle girdiği odada hırsızlık yaparken suçüstü yakalanarak polise teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, üç gün önce Trabzon'un Boztepe mahallesindeki bir cenaze evine taziyeye giden 48 yaşındaki Adalet Y. isimli kadın, daha sonra namaz kılmak için izin isteyerek odaya girdi. Burada S.K.'ya ait çantadan bin 800 YTL, S.A.'ya ait çantadan da 400 YTL'yi alarak kayıplara karıştı.
Bu olaydan iki gün sonra Fatih mahallesindeki bir cenaze evine taziyeye giden Adalet Y., burada hırsızlık girişiminde bulunurken suçüstü yakalanarak polise teslim edildi. Adalet Y., öğle saatlerinde Trabzon Adliyesi'ne çıkartıldı.
Yapılan araştırmada Adalet Y.'nin hırsızlık suçundan 15 sabıkası bulunduğu tespit edilirken, Samsun'da hırsızlık suçuyla girdiği cezaevinden 2007 yılında çıktığı belirlendi. Samsun, Giresun, Sivas, Bursa, Afyon gibi illerde de 5 ayrı kimlik kullanan Adalet Y.'nin, özellikle belediye hoparlöründen duyduğu ölüm ilanlarının ardından söz konusu yerlere gidip hırsızlık yaptığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:58

İLGİLİ HABERLER