Gündem
  • 30.3.2009 11:54

CENAZELER SİVAS'A GÖTÜRÜLDÜ

ANKARA - Helikopter kazasında vefat eden BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Çetinkaya'nın cenazesi Sivas'a götürüldü.
Gazi Üniversitesinin morgundan sabah saatlerinde alınarak Esenboğa Havalimanı'na getirilen cenazeler, burada ambülanslardan alınarak Türk Hava Yollarının Sivas seferini yapan tarifeli uçağına konuldu. Cenazeler, BBP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici'nin de aralarında bulunduğu kalabalık bir grup tarafından memleketleri Sivas'a götürüldü.
Destici, Sivas'a hareketinden önce yaptığı açıklamada, helikopter kazasında hayatını kaybedenlerin şehit olduğunu ifade ederek, ''Çünkü onlar manevi ve milli değerlerimiz için hayatlarını kaybetmişlerdir'' dedi.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Destici, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili de şunları söyledi:
''Dün parti merkezimizde seçimler gündemimizde yoktu ama buradan şunu söyleyebilirim ki Sivas halkı, Sayın Genel Başkanımızı her zaman olduğu gibi bağrına bastı. Her dönem onu seçti ama bu seçimlerde daha büyük teveccüh göstererek ona son görevini yaptı.''

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:40

İLGİLİ HABERLER