Asayiş
  • 28.9.2011 13:29

CENAZEYE KATILMAYINCA ENİŞTESİNİ ÖLDÜRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

MUAMMER AY
Olay, Atakum ilçesi Atakent mevkisi Güzelyalı Mahallesi'nde 19 gün önce saat 20.30 sıralarında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Kılıç Sitesi'ndeki asansöre binmek isteyen oto alım satım işi yapan Cemal Güler (41), kimliği belirsiz bir kişi tarafından 7 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan Cemal Güler kaçarken, Atatürk Bulvarı kenarındaki bir pizzacının önünde olduğu yere yığılıp kaldı ve olay yerinde hayatını kaybetti.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis, Cemal Güler'in Adalet Mahallesi'ndeki Asri Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazını takibi aldı. Cinayet Bürosu ekipleri cenazeye katılanların görüntüsünü ve fotoğraflarını çekerek tek tek inceledi. 3 kardeş olan, öldürülen Cemal Güler'in eşi Nuray Güler'in kardeşlerinden biri olan ve İstanbul'da yaşayan Eyip G.'nin (24) cenaze törenine katılmadığı tespit edildi.
Cinayet Bürosu dedektifleri Eyip G.'yi takibe aldı ve İstanbul Küçükçekmece'de yakalayarak Samsun'a getirdi. Sorgulanan Eyip G., 5 yıldır ablası ile evli olan 1 çocuk babası eniştesinin 1.5 yıldır ablasına kötü davrandığı, darp ve hakaret ettiği için öldürdüğünü söyledi. Eyip G.'nin cinayet olayından 3 gün önce İstanbul'dan Samsun'a geldiği, eniştesinin öldürmek için plan yaptığı ve takip edip evine giderken aparmanın girişindeki asansörde ekmek bıçağı ile bıçakladığı ifade edildi. Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere bugün Adli Tabiplik'e götürülen Eyip G.'nin sorgusu sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:40

İLGİLİ HABERLER