Asayiş
  • 28.2.2013 22:33

Ceset üzerinde şoke eden ayak şakası!..

Şile'de, içinde 3 üniversite öğrencisinin bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Yaklaşık 70 metre sürüklenen otomobilden fırlayan öğrenciler yola savruldu.
Kazada bir öğrenci hayatını kaybederken, olay yerine gelen Jandarma Astsubay'ın ceset başında yaptığı şaşkınlık yaratan hareket 'pes' dedirtti.

CESET TORBASI KÜÇÜK GELDİ

Bu arada, kazaya ilişkin incelemelerden sonra cesedi kaldırmak için kaza mahalline ceset torbası getirildi ancak torba küçük geldi. Ayakları dışarda kalan ceset bu şekilde tabuta yerleştirildi.

CESET ÜZERİNDE ŞOKE EDEN 'AYAK' ŞAKASI!

Kazada hayatını kaybeden Akif Aksu'nun cansız bedenin fotoğraflarını çeken Jandarma ekibinden iki rütbelinin kameralar önünde, kendi aralarında bir birine yaptığı şaka ise şoke etti. Ceset üzerinde fotoğraf çekimi yapan Astsubaya meslektaşı ayak şakası yapıp gülerken, olayı görenler bu hareket karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler...

İŞTE O ANLAR...

video için lütfen linki tıklayınız...

ŞAKA YAPAN ASTSUBAYA SORUŞTURMA AÇILDI

Şile'de bir otomobilin takla atması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Akif Aksu’nun cesedi üzerine ayağını koyarak şaka yapan jandarma astsubayı hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.
İl Jandarma Komutanığı’ndan yapılan açıklama şöyle: “28.02.2013 günü saat:09.05 sıralarında Şile ilçesi Işık Üniversitesinde öğrenci olan Akif Ersu yönetimindeki 41 TH 348 plakalı aracı ile İstanbul ilinden Şile ilçesine seyir halinde iken Sofular köyü kavşağında virajı alamayarak kaza yapması neticesinde, araç sürücüsü Akif Ersu araçtan otoyol üzerine savrularak hayatını kaybetmiştir. Aynı araçta bulunan Mehmet Burak Albur ve Emre Mangal isimli öğrenciler ise yaralanmış olup, Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesine sevk edilmişlerdir.
Kaza yerinde inceleme ve fotoğraf çekimi yapan olay yeri inceleme tim komutanının ayağı ile anlık bir hareket yaptığı basına yansıyan görüntülerden tespit edilmiştir. Personelin yaptığı hareketin meslek etik ilkelerine uygun bir davranış olmadığı değerlendirildiğinden konu ile ilgili idari soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:37

İLGİLİ HABERLER