Spor
  • 3.8.2009 02:37

CESUR DENİZLİ'NİN İNTİHARI!..

Fenerbahçe karşısında ilk 11’de 4 yeni transfere (İsmail, Fink, Ferrari, Erhan) birden görev veren Beşiktaş Teknik Direktörü, bununla da yetinmeyip, takımı sürekli 4 forvetle oynattı.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Fenerbahçe maçında yaptığı cesur hamlelerle geceye damgasını vuran isim oldu. Deneyimli çalıştırıcı, karşılaşmada sahaya sürdüğü 11’de 4 yeni transfere birden görev verdi. Takıma yeni dahil olan İsmail, Fink, Ferrari ve Erhan, Denizli’nin sürpriz tercihiyle dün akşamki karşılaşmada ilk 11’de görev aldı.

Mustafa Denizli bununla da yetinmeyip, takımına hücum ağırlıklı futbol oynattı. İlk 11’inde dört forvete (Yusuf, Tello, Nobre, Bobo) şans tanıyan Denizli, devre sonunda Yusuf’u çıkarıp bir başka forvet Nihat’ı oyuna aldı. Mustafa Denizli, 80. dakikada da Tello’yu kenara çekip, Slovak golcü Holosko’yu sahaya sürdü.

Fenerbahçe karşısında hücum hattını Nobre-Bobo ikilisinden oluşturan Mustafa Denizli, savunmanın göbeğinde Sivok’un yanında Ferrari’ye şans verdi. Gaziantepspor’dan transfer edilen İsmail, sol kanadı savunurken, Alman oyuncu Fink de vatandaşı Ernst ile birlikte ön liberoda görev yaptı. Sakat olan Ekrem Dağ’ın yokluğunda sağ kanatta ise Ankaraspor’dan sezon başında alınan Erhan Güven mücadele etti.

Karşılaşmada siyah beyazlıların yedek kulübesinde yeni transferlerden Rıdvan ve Nihat’ın yanı sıra, Necip, İbrahim Üzülmez, Holosko, Uğur İnceman ve kaleci Hakan yer aldı. Öte yandan, İsmail, Fink, Ferrari ve Erhan, Fenerbahçe karşısında görev alarak hem ilk kez derbi heyecanını yaşadılar, hem de ilk kez siyah beyazlı formayla bir resmi maçta mücadele etme şansı buldular.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER