Spor
  • 29.3.2014 09:52

Ceyhun Gülselam, Galatasaray'da kalıyor

Bir yandan Roberto Mancini’nin açıklamaları gündemi belirlerken, Ünal Aysal’ın Florya’daki etkisini arttırma çabaları da gözlenmekte. Bu gelişmelerden bağımsız olarak ise sarı-kırmızılı yönetim transferde somut adımlar atmaya başladı.

İlk hedef iç transfer
Önümüzdeki sezon için Roberto Mancini kafasındaki kadroyu oturtmak istiyor. Bu doğrultuda ilk adımlar da atılmış durumda. İtalyan teknik adamın direktifleri doğrultusunda iç transferde sözleşmesi bitecek oyuncularla masaya oturulacak.

Mancini’nin vazgeçilmesi yuvada kalıyor!
Bu gelişmelerin ardından masaya oturulan ilk isim Ceyhun Gülselam oldu. Fatih Terim zamanında Trabzonspor’dan Galatasaray’a gelen milli oyuncu, Roberto Mancini döneminde İtalyan teknik adamın vazgeçilmezleri arasına girdi. Kontratı 31 Mayıs 2014’te bitecek olan 26 yaşındaki orta saha ile sözleşme uzatılacak.

Üç yıllık anlaşma
Eurosport.com Türkiye’nin edindiği bilgilere göre, Ceyhun Gülselam ile Galatasaray Yönetimi üç yıllık yeni sözleşme için el sıkıştı. Piyasa değeri yaklaşık 2 milyon Euro olan Ceyhun’u Galatasaray elinden kaçırmak istemiyor.

Diğer isimler de gündemde
Galatasaray’da sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncular arasında; Didier Drogba, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan gibi isimler de bulunuyor. Drogba ile müzakereler hâlâ sürmekte. Takımın kaptanı ve camianın çok sevdiği Sabri’nin de sarı-kırmızılı formadan ayrılma ihtimali çok az.

(Eurosport)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:29

İLGİLİ HABERLER