Asayiş
  • 29.4.2013 23:50

Cezaevinden çıkan genç, arkadaşını öldürdü...

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde bir süre önce denetimli serbestlik yasasından yararlanarak cezaevinden çıkan 17 yaşındaki K.Y., askerden yeni gelen 23 yaşındaki Hasan Çık'ı çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan bir hurdacıda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, K.Y. (17) Sanayi Caddesi Eski Çarşamba Pazarı mevkisinde Hasan Çık (22) ile hurdacı dükkanında buluştu. Bir süre konuşan şahıslar tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine K.Y., arkadaşı Hasan Çık’ı 3 yerinden bıçakladı. Kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, K.Y.’yi gözaltına alarak Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürdü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, göğsünden iki ve baldırından bir olmak üzere üç bıçak darbesi alan Hasan Çık’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin ve cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından gencin cenazesi otopsi için Gölcük Necati Çelik Hastanesi morguna kaldırıldı.
K.Y.’nin Denetimli Serbestlik Yasası’ndan yararlanarak cezaevinden yeni çıktığı, Hasan Çık’ın ise askerden yeni geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER