Asayiş
  • 9.10.2008 14:36

CHATTAN FUHUŞ ARADI, GASPÇI BULDULAR!

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, üniversite öğrencileri H.I, İ.O.Ö. ve B.K'nın, internette tanışıp para karşılığında cinsel ilişkiye girmek amacıyla buluştukları 3 kişi tarafından para ve cep telefonlarının gasp edildiğini ifade ederek, polise başvurmaları üzerine harekete geçti.
Şubenin Gasp Büro Amirliği birimince yürütülen çalışmada, gaspçıların kullandığı bir minibüsün plakasından yola çıkılarak, söz konusu araç Ümraniye'deki bir otoparkta bulundu. Otoparktaki araştırmada, mağdurların verdikleri eşkale uydukları, gasp suçunu işledikleri ve aynı otoparkta çalıştıkları belirtilen şüpheliler O.Ç, A.Y. ve S.E. gözaltına alındı.
İnternette eşcinsel sitelerine üye olarak mağdurlarla tanışan bu kişilerin, cinsel ilişkiye girme teklifi ile Kadıköy'de buluştukları mağdurları çalıştıkları otoparkın bulunduğu Ümraniye'ye götürdükleri belirtildi.
Zanlıların, buradaki bir bankaya ait otomatik para çekme makinesinden mağdurlara kredi kartlarından zorla para çektirdikleri, daha sonra bu kişilerin üzerlerindeki para ve cep telefonlarını gasp ettikleri kaydedildi.
Polisteki işlemleri tamamlanan 3 zanlı, Ümraniye Adliyesine sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:35

İLGİLİ HABERLER