Spor
  • 3.6.2014 10:41

Chelsea, İspanyol yıldızın peşinde

Arsenal'de başlayan futbol kariyerine Barcelona'da devam eden Fabregas geçen sene istenilen performansı gösteremeyince Barcelona'da gözden düştü. Eski takımı Arsenal'in de ısrarla istediği Fabregas için Mourinholu Chelsea 30 milyon Pound gibi astronomik bir bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda. 27 yaşındaki İspanyol için Premier Lig şampiyonu Manchester City'nin de adı geçiyor. Cesc Fabregas için kapışan İngiltere'nin devlerinde zaferin kimin olacağı futbol dünyasının yeni merak konusu oldu.

BARCELONA'DAN KOKE ATAĞI

Yaşlanan orta sahasını gençleştirmeyi amaçlayan Barcelona'da ilk hedef Atletico Madrid'in genç orta saha oyuncusu Koke. Bu sene oynadığı futbol ile Atletico Madrid'in şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan İspanyol yıldız için Barcelona dışında diğer Avrupa kulüpleri de sırada. Şu an tatilde olan ve 'dinlenmeye çok ihtiyacım var' diyen Koke, Barcelona'ya transfer sorusuna, "Barcelona dünyanın en iyi takımlarından biri ve eğer adınız Barcelona ile anılıyorsa demek ki futbol adına doğru yoldasınız. Ama benim aklımda sadece Atletico Madrid var ve önümüzde ki sezon planımda Atletico Madrid forması giymek" dedi.

JOLEON LESCOTT DA AMERİKA YOLUNDA

Ara transfer sezonunda adı Beşiktaş ile anılan Manchester City'nin defans oyuncusu Joleon Lescott, Amerika MLS takımlarından Portland Timbers ile görüştüğü İngiliz basınında yer aldı. 31 yaşında ki İngiliz defans için Portland Timbers'ın yıllık 2.4 milyon dolar ödemeye hazır olduğu belirtiliyor. Premier Lig'den de talipleri olan Lescott son kararını Manchester City ile görüştükten sonra verecek.

KOLOMBİYA'DA FALCAO ŞOKU

12 Haziran'da başlayacak olan Dünya Kupası için 23 kişilik ana kadrolar açıklanmaya başlarken Kolombiya milli takımında Falcao şoku yaşanıyor. Bu yıl başında geçirdiği sakatlık yüzünden yaklaşık 6 aydır sahalardan uzak kalan Falcao iyileşmek için elinden geleni yapmış olsa da, yinede en büyük hedefi olan Dünya Kupası'na yetişemedi. Dün açıklanan 23 kişilik Kolombiya Milli Takımı kadrosunda ismi yer almayan Falcao, Kolombiyalı futbol severleri çok üzdü.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:32

İLGİLİ HABERLER