Gündem
  • 29.12.2019 09:00

CHP aileye saldırmaya hazırlanıyor!.. Nikah suç, zina serbest

CHP'li vekiller ile Mor Çete'den ortak eylem kararı: 'Meşru nikah suç, zina serbest' diyecekler!

Mor Çete çatısı altında toplanan sözde kadın savunucuları ile CHP'li vekiller, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kasım ayında çözüm müjdesi verilen genç yaşta evlilik mağduriyetine yönelik ortak eylem kararı aldı. 6 Ocak günü Türkiye genelinde basın açıklamaları düzenlemeyi planlayan sözde kadın savunucuları, "Meşru nikah suç, zina serbest." diyerek haykırmaya hazırlanıyor.

İlgili resim

Ailelerinin rızası ile yuva kuran ve resmi nikahları da kıyıldığı halde eşleri cezaevinde olan genç evlilik mağduru kadınlar, önceki ay Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüş ve ondan çözüm müjdesi almışlardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mağduriyetinize ilişkin düzenlemeyi iki ay içinde bitireceğiz." diyerek 2. Yargı Paketi'ni işaret etmişti.

İlgili resim

Mor Çete, düşmanlığa devam ediyor!

Mor Çete çatısı altında buluşan sözde kadın savunucuları, ailelerinin onayı ve kendi istekleri ile resmi nikahları da kıyılarak kurdukları yuvaları yargı tarafından dağıtılan genç evlilik mağdurlarına düşmanlık etmeye devam ediyor. Bu kapsamda CHP'li bazı milletvekilleri ile buluşan Mor Çete ekibi, ortak eylem yapma kararı aldı.

Meydan arsıza kaldı

Alçak ifadelerle kamuoyunu yanıltma çabalarına devam ediyorlar!

Mor Çete'nin ev sahipliği ile düzenlenen toplantıya; evlatları PKK terör örgütü tarafından kaçırılan anneleri kadından saymayan CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse ve CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer de katıldı. Toplantıda 6 Ocak günü Türkiye genelinde buluşma kararı alan sözde kadın savunucuları, "Meşru nikah suç, zina serbest." diye haykırmaya hazırlanıyor.

İlgili resim

Öte yandan kadın haklarını bahane eden söz konusu grup, ailelerinin onayını alarak eşlerinin de rızası ile onlarla evlenen ve evliliklerinden birkaç yıl sonra cezaevine atılan erkekler için "Çocuk istismarcıları." şeklinde alçakça ifadeler kullanarak kamuoyunu yanıltmaya devam ediyor.

mor çatı pankartları ile ilgili görsel sonucu

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 29.12.2019 02:21

İLGİLİ HABERLER