Gündem
  • 30.6.2018 23:58

CHP Demirtaş'n serbest bırakılması için harekete geçti

CHP'li Bülent Tezcan: Demirtaş haksız yere içerde

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan katıldığı bir televizyon programında skandal açıklamalarda bulundu. Tezcan, cezaevinde tutuklu bulunan Demirtaş için "haksız yere içeride" ifadelerini kullandı.

demirtaş pkk ile ilgili görsel sonucu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, 24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere katıldığı bir televizyon programında, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş için "haksız yere içeride" ifadesini kullandı.

Ä°lgili resim

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa edeceğine yönelik iddialara cevap verdi.

demirtaş pkk ile ilgili görsel sonucu

Habertürk TV'de 'Gerçek Fikri Ne?' programına konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, partinin genel başkanı Kılıçdaroğlu'nun istifa etmek istediği, ancak çalışma ekibinin bunu engellediği, çünkü kendi koltuklarından olmak istemedikleri söylentilerinin gerçek dışı olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"GENEL BAŞKAN KALIR, ALT KADROLAR DEĞİŞİR"

"Ne istifa etmek istediğini söyledi, ne de istifasını isteyen kimse oldu. Her seçim sonrası memnun olmayanlar, kurultay ya da istifa isteyenler olabilir. Ancak genel başkanlar kalır, alt kadrolar değişir. Siyasette doğru olan tutum budur. Aşağıda birçok şeyi biz yaptık."

Güncellenme Tarihi : 1.7.2018 00:08

İLGİLİ HABERLER