CHP’den flaş İş Bankası açıklaması

1 dk okuma
CHP’den flaş İş Bankası açıklaması

Hızlı Özet

Uğur Dündar’ın programına katılan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP’nin İş Bankası hisselerinin devri için hükümetin harekete geçeceği yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı.






CHP'nin İş Bankası'ndaki hisseleri, Hazine'ye devredilecek olmasına CHP kanadından mesaj geldi.



Uzun zamandır tartışma konusu olan “İş Bankası'ndaki yüzde 28’lik Atatürk hisselerinin yönetiminin CHP’den alınarak hazineye devredilmesi” konusunda, somut adımlar atılmasının ardından CHP'den mesaj geldi.



Uğur Dündar’ın programına katılan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP’nin İş Bankası hisselerinin devri için hükümetin harekete geçeceği yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı.



Konunun gündem değiştirmek için tekrar ısıtıldığını vurgulayan  CHP’li Özel, "Buna daha önce de tenezzül etmişlerdi. Bu tartışma ilk çıktığında Kılıçdaroğlu Man Adası davasını açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra ‘İş Bankası’nın hisseleri hazineye devredilecek’ denilmişti. Genel Başkanımız en son salı günü bunu gündeme getirmişti. Bu bir nasıra basma meselesi ve Bu Atatürk’e saygısızlık ve hukuk tanımazlıktır. " ifadelerini kullandı.



"HODRİ MEYDAN"



Özel daha sonraki açıklamalarında "CHP İş Bankası’nden bir kuruş bile almamıştır. Şimdi yaptıkları bu açıklamalara karşı bize ne yapacaksınız derseniz, biz arkamızdaki halkın gücüne güveniyoruz. Buyursunlar buradan hodri meydan diyoruz.” dedi.




Bu haber 372 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cenazede herkes geçip giderken tabutu başında dua eden o genç kim?
Gündem

Cenazede herkes geçip giderken tabutu başında dua eden o genç kim?

Cenazede herkes geçip giderken usta oyuncunun kabri başında tek başına el açıp dua eden genç tiyatro öğrencisi, törene damga vurdu. Serhat Kılıç’ın vefat sevenlerini yasa boğarken, genç öğrencinin gösterdiği vefa herkesi duygulandırdı.

Habervitrini9474 Görüntüleme
İmam ve müezzin cami kapısında tekme tokat kavga etti
Gündem

İmam ve müezzin cami kapısında tekme tokat kavga etti

İstanbul Büyükçekmece’deki Hz. Ebubekir Camii’nde toplanan cuma bağışlarının eksik bildirildiğini öne sürerek şikayetçi olan müezzin F.B., cami avlusunda imamın saldırısına uğradı. Çocukların gözü önünde yaşanan kavgada imamın müezzini darp ettiği iddia edilirken, başlatılan soruşturma sonrası imamın görev yeri değiştirildi; kaymakamlık adli süreç için soruşturma izni verdi.

Habervitrini13105 Görüntüleme
 Üsküdar Belediyesi başkanvekili seçimi..  AK Parti adayı 21, CHP adayı 19 oy aldı
Gündem

Üsküdar Belediyesi başkanvekili seçimi.. AK Parti adayı 21, CHP adayı 19 oy aldı

Seçimde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayı Sibel Tan Çetinkaya ve Cumhur İttifakı adayı Dündar Ziya Gültekin yarışıyor.

Habervitrini10067 Görüntüleme
Eylül ayında Rize’nin ünlü yaylası beyaza büründü
Gündem

Eylül ayında Rize’nin ünlü yaylası beyaza büründü

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesindeki 3 bin 100 metre rakımlı Tahpur Yaylası, eylül ayının ilk günlerinde etkili olan yoğun kar yağışıyla beyaza büründü. Beklenmedik kar yağışı yayla sakinlerini şaşırtırken, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Habervitrini14043 Görüntüleme