Gündem
  • 10.12.2019 09:28

CHP Ekobüs'le Türkiye'yi dolaşacak

CHP Ekobüs'le Türkiye'yi gezecek!

CHP, ekonomideki kötü gidişin nedenlerini araştırmak için sahaya iniyor. Parti yöneticileri vatandaşların ekonomik sorunlarını dinlenilmek amacıyla “EKOBÜS” ile ülkeyi dolaşacak.

BirGün’den Hüseyin Şimşek’in haberine göre, CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Aykut Erdoğdu, Veli Ağbaba “EKOBÜS” ile ülkeyi dolaşacak.

CHP ilk gezisine Ankara’da OSTİM’den başlayacak. Elde edilen bilgilere göre, EKOBÜS’ün üzerinde “Adalet, Üretim, Hakça Paylaşım ve İstikrar” yazıları yer alacak.

Parti yöneticileri, bu otobüsle şehirlere ziyarette bulunarak, vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmeyi hedefliyor. Bu geziler bütçe görüşmelerinden sonra başlayacak. Nisan ayında ise kesintisiz sürdürülmesi planlanıyor.

“TÜRKİYE’NİN BAŞTA GELEN TEMEL SORUNU EKONOMİDİR”

Ekonomi Masası’nın yerel seçimlerde binlerce insanla buluştuğunu dile getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, “Türkiye’nin başta gelen temel sorunu ekonomidir. Yoksulluk problemi artık iş dünyasında da asgari ücretli çalışan vatandaşlarımızda da var. CHP’nin bu duruma sessiz kalması mümkün değildi. Seçim öncesinde kurduğumuz teması, bütçe görüşmelerinden sonra da kuracağız” ifadelerini kullandı.

 

Güncellenme Tarihi : 10.12.2019 10:28

İLGİLİ HABERLER