Gündem
  • 4.4.2020 11:05

CHP gavurdan beter! Hayırda değil şerde yarışıyor

CHP ve avanesinin ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına saldırısına tepki gösteren AK Partili Ahmet Hamdi Çamlı, “Allah muhafaza Türkiye’yi gavur işgal etse CHP’nin yaptığını yapmazdı. Çünkü bunlar münafık. CHP hayırda değil şerde yarışıyor” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına millet kendi imkanlarınca katılırken, CHP’nin başını çektiği muhalefetin ise karalama kampanyaları devam ediyor. Konuya ilişkin Yeni Akit’e konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, “Hep birlikte salgına karşı Kurtuluş Harbine benzer bir harp veriyoruz” dedi.

Gavurdan beter

Bir kısım muhalefetin yardım kampanyası karşısındaki duruşuna değinen Çamlı, şunları dile getirdi: “Ülkemizde kötülüklerin anası bir muhalefet yapısı var. Emperyalist işbirlikçisi bir muhalefetimiz var. Bir zamanlar Kadir Mısıroğlu hocamız, ‘Yunan kalsa bu sizin yaptığınızı yapamaz’ demişti. Merhum Kadir Mısıroğlu Yunan mezaliminin kitabını yazmış adam. Allah muhafaza bir çakıl taşı bile vermeyiz ama Türkiye’yi gavur işgal etse CHP’nin yaptığını yapamazdı. Çünkü bunlar bize benziyor, bizden görünüyor. Yani işin içinde münafıklık var. Münafık kafirden daha çok zarar verir.

Kötülük partisi

Chp’nin vazifesi budur. Kurulduğu günden beri kötülük partisidir. Yani bu millete kötülük yapmıştır. Sadece bu millete değil, insanlığa, ümmete kötülük yapmıştır. CHP iradesi, cumhuriyet kurulmadan önce Osmanlı’da da olan bir irade. Cumhuriyet kurulduktan sona Cumhuriyet Halk Partisi olarak devam etti. Daha önce de işte o Jön Türkler, Batı hayranı batı sevdalısı İttihat Terakki, Osmanlı’yı bitiren o akıl o beyin bunlar bu. Şimdi FETÖ’sü PKK’sı hep birlikte CHP ile ilintilidir. Hep birlikte bir gayret içerisinde, bir saldırı halindeler. Bir taraftan virüs saldırıyor, bir taraftan da bu virüsler saldırıyor. Ama Allah’ın izniyle ‘Biz Bize Yeteriz’!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç de şu değerlendirmede bulundu: “Ülkemizin tüm vatandaşlarını ilgilendiren bir konuyu siyasete alet etmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız, ülkenin Cumhurbaşkanı ve Başkomutanı olarak böyle bir yardım kampanyasını başlattı. Bu kampanya siyasi değil milli bir yardım kampanyadır.”

Yardımın neyi kötü

AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ise şunları söyledi: “Belediyelerin para toplamasını destekleyen muhalefetin milletçe başlatılan kampanyaya itiraz etmesi her şeyden önce kendi kendine ters düştüğünü gösteriyor. Muhalefet en azından bir hastalık karşısında ortaya konmuş milli dayanışmayı siyasete alet etmemeli. Sokak hayvanlarının aç kalmasına bile gönlü razı olmayan bir milletin, böyle bir salgın hastalık pozisyonunda insanların ekmeği ile ilgili sıkıntılar çekmemesi için dayanışma halinde olmasına itiraz etmek vicdani değildir.”

 Taha Emre Özdemir  Ankara

YENİ AKİT

 

Güncellenme Tarihi : 4.4.2020 11:48

İLGİLİ HABERLER