Gündem
  • 24.3.2019 15:42

CHP, İyi Parti ve Saadet Kandil’e emanet

Listelerdeki 340 PKK’lı deşifre oldu! CHP, İyi Parti ve Saadet listeleri Kandil’e emanet

Türkiye, CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi listelerine sızan 340 PKK’lı ismi konuşuyor. CHP, İyi Parti ve Saadet listelerine girmeyi başaran 340 PKK’lının nasıl bir pazarlık sonucu bu ayrıcalığı elde ettiği merak ediliyor.

Türkiye bu skandalı konuşuyor. CHP, HDP, İyi Parti ve Saadet Partisi'nden oluşan Zillet İttifakı, listeleri Kandil'e emanet ederek 340 PKK'lıyı listelerine aldı ve büyük bir ihanete imza attı.

MERAL AKŞENER'İN LİSTESİNDEKİ 29 PKK'LI

Milliyetçi bir tabana hitap eden Meral Akşener'in liderliğindeki İyi Parti listelerinde 29 PKK'lı isim dikkat çekiyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nden koparak İyi Parti'yi kuran Meral Akşener'in parti tabanına bu 29 PKK'lı adayı nasıl açıklayacağı merakla bekleniyor.

CHP/HDP/İyi Parti/Saadet Partisi'nin kurduğu Millet İttifakı'nın aday listelerinden 340 PKK'lı aday gösterildi!

EN FAZLA İSİM CHP'DE

Türk siyaset tarihinin en büyük skandallarından biri 31 Mart yerel seçimlerinde sahneye konuluyor. CHP, HDP, Saadet ve İyi Parti'den oluşan Zillet İttifakı Kandil'den gelen 340 ismi listelerine alarak büyük bir skandala imza attı. Her fırsatta HDP ile ittifakı reddeden Kılıçdaroğlu, 229 PKK'lıyı listelerine alarak Atatürk'ün partisi CHP'yi Kandil'in kirli politikalarına teslim etti.

SAADET PARTİSİ LİSTELERİ DE PKK'YA TESLİM

31 Mart seçimlerinin propaganda sürecinde "biz hiçbir parti ile ittifak kurmadık, pazarlık yapmadık" diyen Saadet Partisi yöneticilerinin doğru söylemediği ortaya çıktı. PKK terör örgütü ile bağlantılı 82 ismin Saadet Partisi listelerinden aday gösterilmesi gündeme bomba gibi düştü. Şimdi merak edilen soru şu: Saadet Partisi hangi pazarlık karşılığında bu 82 ismi listelerinden aday gösterdi? Saadet Partisi tabanı PKK terör örgütü üyelerine oy vermeyi nasıl hazmedecek? Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bu konuda bir açıklama yapacak mı?

Güncellenme Tarihi : 24.3.2019 16:50

İLGİLİ HABERLER