Gündem
  • 30.1.2021 23:59

CHP milletin aklı ile alay ediyor! Bir yandan kınama bir yandan destek

CHP yönetimi, Müslümanların kutsalı Kabe-i Muazzama'ya yönelik alçak provokasyona ilişkin açıklamaları ile adeta milletin aklıyla dalga geçti.

Yasa dışı örgütler, HDP ve CHP'nin desteği ile Boğaziçi Üniversitesi'ndeki provokasyon devam ederken, LGBTİ'li sapkınlar Kabe-i Muazzama'nın görselini ayaklar altına alarak büyük hadsizliğe imza attı. Eşcinsel sapkınların bu hareketi toplumda infiale sebep oldu. CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan provokasyona ilişkin bir kınama mesajı gelmişti. Öztrak'ın kınama mesajına karşın CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ise twitter hesabından yaptığı paylaşımla LGBTİ'li sapkınlara destek verdi.

'LGBTİ Hakları İnsan Haklarıdır'

Duyarlı Müslümanların 'Kabe Kutsalımızdır' hashtagh ile yaptığı paylaşımlara karşın sapkınların 'LGBTİ Hakları İnsan Haklarıdır' hashtagh'ini kullanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen şunları söyledi: "Hedef gösteremezsin. Kimlikler üzerinden nefret söyleminde bulunamazsın. Kamu kurumlarının ağzından halkın bir bölümünü “marjinal” ilan edemezsin. Renkleri yasaklayamazsın. Bir kez daha:LGBTİ Hakları İnsan Haklarıdır."

Kılıçdaroğlu kör, sağır, dilsizi oynuyor!

Öte yandan CHP yönetimi tarafından yapılan tutarsız açıklamalar karşısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun sessizliği ise sürüyor.

 
 
 


 

Güncellenme Tarihi : 30.1.2021 23:16

İLGİLİ HABERLER