Gündem
  • 12.8.2020 20:12

CHP seçmeni kararını verdi... Bu anket ortalığı fena karıştıracak

Optimar Araştırma Şirketi'nin kamuoyuyla paylaştığı anketin sonuçları CHP'yi fena karıştıracak.

Ankette "Sizce CHP Genel Bakanı kim olmalıdır?" şeklindeki soruya katılımların yüzde 41.0'ı Muharrem İnce, yüzde 28.7'si Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 6.7'si Canan Kaftancıoğlu cevabını verdi.

Katılımcılar, "Sizce yeni bir partiye ihtiyaç var mı?" sorusuna ise yüzde 14.7'le 'Evet' derken, yüzde 70.8'i 'Hayır' cevabını verdi. Ankette; 'Fikrim yok' diyenlerin oranı ise yüzde 14.5 oldu.

Yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce ile ilgili "Parti kurduğu takdirde oy verir misiniz?" sorusuna ise, katılımcıların yüzde 17.1'i 'Evet', yüzde 66.9'u 'Hayır' dedi.

"Sizce CHP Genel Bakanı kim olmalıdır?" şeklindeki soruya verilen cevaplar ise CHP'yi karıştıracak. Ankete katılanların yüzde 41.0'ı Muharrem İnce, yüzde 28.7'i Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 6.7'si Canan Kaftancıoğlu cevabını verdi.

Foto - Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve Canan Kaftancıoğlu'nu Ümit Kocasakal, İlhan Cihaner, Tolga Yarman, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu, Aytuğ Atıcı gibi isimler takip etti.

Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve Canan Kaftancıoğlu'nu Ümit Kocasakal, İlhan Cihaner, Tolga Yarman, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu, Aytuğ Atıcı gibi isimler takip etti.

Güncellenme Tarihi : 12.8.2020 19:20

İLGİLİ HABERLER