Gündem
  • 2.4.2021 22:55

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan Mustafa Şentop'a ağza alınmayacak sözler

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'li Özgür Özel'in sözlerine tepki gösteren TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a ağza alınmayacak ifadeler kullandı.

Salı günü yeniden görüşülmesine karar verilen 'güvenlik soruşturması teklifi' ile ilgili gerilim CHP'li Özgür Özel'in Şentop hakkında 'boncuk boncuk terledi' sözleriyle hararetlendi.

Şentop, CHP'li Özgür Özel'e "Bu Meclis'te insanların koşuşturmalarıyla, fizik durumlarıyla ilgili en son espri yapacak kişi o arkadaşımızdır. Konuşurken aynaya bakmasını öneriyorum. Meclis Başkanı olarak daha fazla seviye düşürmek istemem ama bu işi çok iyi yapabileceğimi de buradan ifade etmek isterim. Pişman ederim." sözleriyle cevap vermişti.

CHP SÖZCÜSÜ ÖZTRAK'TAN ŞENTOP'A ÇİRKİN SÖZLER

Terör örgütü PKK'nın Gara'da 13 Türk vatandaşını şehit edilmesi karşısında, PKK'nın siyasi uzantısı ortağı HDP'yi kızdırmamak için PKK'nın adını dahi telaffuz edemeyen CHP zihniyeti, atanarak değil seçimle gelen Gazi Meclis'imizin Başkanı Şentop için haddi aşan sözler sarf etti.

"KAYYUM BAŞKAN"

Öztrak parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Şentop'un TBMM Başkanlığı makamını 'işgal' ettiğini belirterek "Kayyum başkan o koltuğun sorumluluğunu taşıyamamıştır. O koltuğu kirletmiştir." dedi.

Güncellenme Tarihi : 2.4.2021 21:57

İLGİLİ HABERLER