Gündem
  • 29.11.2011 13:24

CHP, YENİ EVLİ BAKANDAN ÇOCUK İSTEDİ

TBMM Plan Bütçe Komisyonunda 16 gün süreyle ele alındıktan sonra kabul edilen 2012 yılı mali bütçe kanunu tasarısı ilginç görüşmelere sahne oldu. CHP İstanbul milletvekili Ferit Aslanoğlu, ikinci kez evlenen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in çocuk yapmasını istedi.

Bütçenin son gün görüşmelerinde söz alan CHP’li Aslanoğlu, kamu görevlileri arasında ücret eşitsizliği bulunduğunu belirterek, ‘’'Sayın Bakan siz evlatlarınızı ayırır mısınız, sizin de iki evladınız var' dedi. Bu sırada salondaki diğer milletvekilleri ‘’Bakan beyin, iki çocuğu yok’’ diye Aslanoğlu’nu uyardı. Aslanoğlu da ‘’Bir evladınız var' diye sözlerine devam etmek istedi.

ERDOĞAN, 3 ÇOCUK İSTEDİ
Ancak milletvekilleri ‘’Hayır, henüz çocuğu yok’’ deyince Aslanoğlu bu kez de ‘’Olmadı mı daha, ben var sanıyordum. Allah versin inşallah' dedi ve gülüşmelere neden oldu. CHP İzmir Milletvekili Musa Çam da, 'Başbakan Erdoğan’ın 3 çocuk yapın önerisini hatırlatırım’’ dedi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 10 yıl evli kaldığı ABD’li eşi Annalisa’dan boşandıktan sonra, 9 Ocak 2010 günü mimar Esra Kara ile ikinci evliliğini yapmıştı. Başbakan Erdoğan nikah töreni sırasında Şimşek'e, "Maliye Bakanlığında çok sıkıyorsun, bari çocuk işinde sıkma, 3 çocuk olsun" demişti.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:51

İLGİLİ HABERLER