Gündem
  • 15.7.2019 12:34

CHP yol haritası için kampa giriyor!

CHP yol haritası için kampa giriyor! 31 Mart ve 23 Haziran’da gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında Millet İttifakı ile Türkiye’nin üç büyükşehri İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere 11 büyükşehrinde ipi göğüsleyen Cumhuriyet Halk Partisi kampa giriyor. 15 Temmuz 2019 Pazartesi 12:15 Millet İttifakı ile uzun yıllardır başaramadıkları seçim zaferini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin üç büyük şehri olan İstanbul, Ankara ve İzmir'i ve 11 büyük şehirde izlenecek yol haritası için, Afyonkarahisar'da 3 gün sürecek bir kampa giriyor.

YOL HARİTASI ÇİZİLECEK

Yerel seçimlerde yakaladığı başarıyı kaybetmek istemeyen Cumhuriyet Halk Partisi, Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan kampla birlikte başarısını sürdürmeyi ve büyükşehirleri bir daha kaybetmemenin planını ve yol haritasını çizecek.

ÜÇ GÜN SÜRECEK

25, 26, 27 Temmuz tarihlerinde Türkiye’nin en önemli tarihi ve kültürel şehirlerinden biri olan Afyonkarahisar'da kampa girecek olan CHP, belediye başkanlarıyla şehrin sorunlarını konuşarak izlenecek olan yol haritasını masaya yatıracak. PROJELER ELE ALINACAK Yerel seçimlerde yakalanan başarının devamı için üç gün sürecek olan kampta, belediyelerin hayata geçirecekleri projeleri, araştırmaları, proje geliştirme, finans, bütçe, iletişim ve hukuk gibi alt komisyonlarla ele alınacak.

TÜM HABER

 

Güncellenme Tarihi : 15.7.2019 12:46

İLGİLİ HABERLER