Gündem
  • 25.3.2020 09:27

CHP zihniyeti zehirlerini saçmaya devam ediyor

Devlet-millet el ele virüse karşı savaşırken, CHP zihniyeti zehir saçmaya devam ediyor

İtalya ve İspanya’nın çaresiz kaldığı, ABD’de tankların sokağa indiği bir dönemde, devlet virüse karşı aldığı tedbirlerle, halkın birlik ve dirliğini canlı tutmaya çalışırken, içimizdeki ahlâksız güruhun söylem ve paylaşımları, ‘Bunlar insan olamaz’ dedirtti.

AK Parti Hükümeti, salgının önüne geçmek için canla başla çalışırken, her türlü çirkefliği sergileyen azgın azınlık, ideolojik bağnazlıklarına devam ediyor. İslâm düşmanlığıyla bilinen Cumhuriyet yazarı Enver Aysever, sözde iktidara eleştiri maskesi altında paylaştığı iğrenç bir karikatür ile Müslüman kesime kin kustu. CHP yandaşı Can Ataklı ise, uzaktan eğitimde başörtülü bir öğretmenin ders anlatmasını hazmedemeyerek alçakça ifadeler kullandı.

Halk TV’den ve CHP’lilerden alçaklık

Halk TV’nin nefret yüzü olan 69 yaşındaki Ayşenur Arslan’ın moderatörlüğünü yaptığı programa konuk olan 58 yaşındaki Şeyda Taluk’un, “Koronavirüs ağırlıklı olarak yaşlıları vuruyor ve AK Parti’nin seçmeni zaten yaşlı bir seçmen” sözleri büyük tepki çekti. Daha önce Erdoğan’a destek verenleri denize dökmekle tehdit eden CHP’li Hüsnü Bozkurt da, “3. havalimanını ben yaptım diyorsan koronavirüsün sorumlusu da sensin” diyerek gülünç hale düştü.

Heykelleri dezenfekte ettiler

Çin’den satın alınan kitlerin parasını Mustafa Kemal’in ödediğini iddia eden Kemalist tayfa, uydurma bir vakayı ‘varmış’ gibi göstermeye çalıştı. Kemalistleri üzecek açıklamayı ise, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptı: “Biz aldığımız her şeyin parasını veriyoruz!” Azgın azınlığın siyasi arenadaki temsilcisi olan CHP’nin yönettiği Büyükçekmece Belediyesi’nin de salgın karşısında ilçede bulunan heykelleri dezenfekte etmesi manidar bulundu.

Din düşmanlığıyla bilinen Cumhuriyet yazarı Enver Aysever, virüsü bahane ederek her zamanki kinini sergiledi. Aysever, iktidar eleştirisi kılıfıyla Müslüman kesimlere hakarete varan sözler sarf etti. Aysever’in paylaştığı karikatürde, dünyanın koronavirüs salgını sonrası görmeye alıştığı tıbbi kıyafetler içerisindeki bir kişi cübbe, şalvar, sakal, takke ve tesbihiyle “Müslüman” olarak tasvir edilen bir diğer kişinin kafasının içerisini ilaçlıyor. Aysever’in “Sadece bu sorun!” ifadesi ile yapılan paylaşımına büyük tepki yağdı.

AK Parti’nin seçmeni de yaşlıymış!

Halk TV ekranlarının nefret yüzü olan 69 yaşındaki Ayşenur Arslan’ın moderatörlüğünü yaptığı programda, 58 yaşındaki Şeyda Taluk, “Koronavirüs ağırlıklı olarak yaşlıları vuruyor ve AK Parti’nin seçmeni zaten yaşlı bir seçmen” sözleriyle tepki çekti. Uzaktan eğitimde başörtülü bir öğretmenin öğrencilere ders anlatmasını hazmedemeyen CHP yandaşı Can Ataklı da, “Milyonlarca öğrenciye türbanlı öğretmeni rol model olarak vermeleri çok yanlış. Türbanlı öğretmenle başlamak kadar bence başka facia bir şey olamaz” şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Virüsün sorumlusu Erdoğan’mış!

Çin’den satın alınan kitlerin Mustafa Kemal’in ödediğini iddia eden Kemalist tayfa, hem tarihten hem de hükümetten ağır tokat yedi. Uydurma bir vakayı varmış gibi gösteren Kemalistleri yalanlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Öyle bir durum yok! Biz gelen kitlerimize, aldığımız kitlere kendimiz paramızı vererek alıyoruz. İlaç dahil olmak üzere kendimiz parasını veriyoruz” dedi.

 Daha önce Erdoğan’a destek verenleri denize dökmekle tehdit eden CHP’li Hüsnü Bozkurt da boş durmadı ve “3. havalimanını ben yaptım diyorsan koronavirüsün sorumlusu da sensin” dedi. Bozkurt’un gülünç eleştirisi sosyal medyada alay konusu oldu.

CHP’li Belediyeler heykel yıkadı

Azgın azınlığın temsilcisi CHP’nin yönettiği belediyeler ise salgın karşısında vatandaşı mağdur etmekten başka bir şey yapmadı. Her doğal afet sonrası tatile koşan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, salgının ciddiyetini idrak edemedi.

AFAD’da pazar günü düzenlenen koronavirüs toplantısına katılmayan Ekrem İmamoğlu, 65 yaş üstü kişilerin korunması için ücretsiz seyahat kartlarını bütün belediyelerce iptal edilmesine de seyirci kaldı. Türkiye’nin en yaşlı nüfusunun olduğu Sinop’ta vatandaşa 24 saat su verilmedi.

Küresel salgın karşısında Büyükçekmece Belediyesi’nin ilçede bulunan heykelleri dezenfekte etmesi ise manidar bulundu.

YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 25.3.2020 09:33

İLGİLİ HABERLER