Gündem
  • 30.3.2019 08:00

CHP'de HDP ağlaşması!.. Bu Sezai ağzımıza sı... resmen

CHP'de 'HDP' ve 'PKK' çatlağı: Bu olay patlayacak, bitirdiler bizi!.. HDP ile ittifak yapan CHP'nin adayları arasında çıkan PKK bağlantılı isimler, partiyi karıştırdı.

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile gizli ittifakı açığa çıkan CHP, karıştı. PKK bağlantılı adayların ortaya çıkmasının ardından CHP'liler büyük tepki göstererek sandığa gitmeme kararı aldığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada 'Atatürk Sevdası' adlı bir hesabından CHP Silivri Gençlik Kolları'nın Whatsapp grubu olduğu ileri sürülen ve paylaşılan ekran görüntülerindeki söylemlerde CHP'nin patladığı iddia edildi. Bir başka CHP'li hesap ise ekran görüntülerdeki isimleri teyit ettiğini iddia ederken CHP yönetiminin 'Bizi CHP değil PKK yönetsin' diyecek noktaya geldiğini ifade etti.

 

Not: Bu haber sosyal medyada yayınlandığı için gizliliğin ihlali kapsamında görülmemiştir. Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasından hareketle, haber verme hakkı kapsamında değerlendirilmiş ve konunun muhataplarına saygı çerçevesinde cevap hakkı açık bırakılmıştır.

ALINTI : YENİ AKİT

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 30.3.2019 08:42

İLGİLİ HABERLER