Gündem
  • 18.5.2019 10:17

CHP'den asker düşmanlarıyla 19 Mayıs kutlaması

Terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP ile işbirliği yapan CHP’li belediyeler diyet ödemeye devam ediyor. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenleyen Tunç Soyer başkanlığındaki İzmir Büyükşehir Belediyesi, HDP’li Ceylan Ertem’e etkinlikte sahne alması için bütçe ayırdı.

HDP’nin oylarıyla fazladan birkaç belediye kazanan CHP, kamuya hizmet için gitmesi gereken imkanları HDP’li isimler peşkeş çekiyor. Bunun için hiçbir fırsatı kaçırmayan CHP’li belediyelerin milli bayramlarımız da bile HDP’yi beslemesi büyük bir paradoks olarak yorumlanıyor. 

12 Eylül’ün işkenceci ismi Nurettin Soyer’in, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen oğlu Tunç Soyer, belediyenin imkanlarını HDP’lilere akıtıyor. 

19 Mayıs’ta bir dizi etkinlik düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, milli irade karşıtı ne kadar isim varsa sahne alması için ödenek ayırıyor. 

TSK’nın terörle mücadelesini ‘Savaşa hayır’ çığırtkanlığıyla çarpıtmaya çalışan Ceylan Ertem, 19 Mayıs’ta İzmir’de sahne alacak. HDP’li Ertem’in sahneye çıkacağı saatin tam teravih saatine denk gelmesi ise bu kadar da olmaz dedirtiyor. Yine ‘Her şey çok güzel olacak’ çığırtkanlığı yapan şer korusunun üyeleri de İzmir Belediye tarafından semirtiliyor.

Ceylan Ertem, Ütopyalar Güzeldir adlı şarkısının sonrasında KHK ile görevlerine son verildikten sonra açlık grevine başlayan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için mesaj verdi. "Nuriye ve Semih'i unutma!" diyen Ertem geçmişte bu şarkıyı söylediği icin karakolda ifadesinin alındığını söyledi.

ceylan ertem hdp ile ilgili görsel sonucu

CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen Hayko Cepkin de aynı etkinlik kapsamında sahne alacak.

Ä°lgili resim

YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 18.5.2019 13:23

İLGİLİ HABERLER