Gündem
  • 27.11.2019 22:18

CHP'den Bahçeli'ye çok sert cevap!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin “Projeyle geldi, projeyle gidecek” açıklamalarına CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan çok sert bir yanıt geldi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün yayımlanan söyleşide CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için “Projeyle geldi, projeyle gidecek” ifadelerini kullandı.

CHP'den Devlet Bahçeli'ye çok sert yanıt!

Faik Öztrak, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir gazeteye verdiği demeçte 'Kılıçdaroğlu'nun bir projeyle geldiğini ve bir projeyle gideceğini' ifade etti. Bu konuyla ilgili değerlendirmeniz nedir?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"CHP'ye kimse operasyon çekemez"

Sayın Kılıçdaroğlu herhangi bir projeyle gelmemiştir. CHP'ye kimse herhangi bir projeyi dayatamaz. CHP'ye kimse operasyon çekemez. CHP, vesayet altında bir parti değildir. CHP yönetimleri tamamen milletimizin, milletimizin içinde olan parti üyelerimizin, onların seçtiği delegelerimizin, o delegelerimizin seçtiği kurultayımız tarafından belirlenir.

Dolayısıyla 'sarayın bize format atmasıymış, biçimlendirmesiymiş' bunların hiçbiri mümkün olmaz.

Bize format atmak isteyenler dönüp baktıklarında karşılarında dimdik dikilmiş Kurtuluş Savaşı'nın başından beri ayakta olan Kuvayı-milliye ruhunu bulurlar.

"Biz, milletin derdiyle dertlenen CHP'yiz"

Kimsenin CHP üzerinden Türkiye'nin gündemini karartmasına izin vermeyeceklerinin altını çizen Öztrak, "Biz, milletin tenceresini, işsizliği, emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını konuşmaya, odaların, sivil toplum kuruluşlarının sorunlarını konuşmaya devam edeceğiz. Biz, milletin derdiyle dertlenen CHP'yiz.

Kaynak: CHP'den Devlet Bahçeli'ye çok sert yanıt!

Güncellenme Tarihi : 27.11.2019 22:28

İLGİLİ HABERLER