Gündem
  • 31.3.2019 19:24

CHP'den çirkefleşmenin ilk sinyalleri geldi

CHP'den çirkefleşmenin ilk sinyali geldi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, yaptığı "Sandık güvenliğinin sağlanması için canla başla çalışıyor" açıklamasıyla çirkefleşmenin sinyalini verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, yaptığı açıklama ile gecenin ilerleyen saatleri öncesi çirkefleşeceklerinin ilk sinyalini verdi. Öztrak, "Sandık güvenliğinin sağlanması için örgütümüz, genel merkezimiz, parti yöneticilerimiz, milletvekillerimiz, avukatlarımız, müşahitlerimiz, sandık görevlilerimiz, canla başla çalışıyor" dedi.

CHP'li Faik Öztrak, oy verme işleminin sona ermesinin ardından parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Öztrak, Malatya'da sandık başında meydana gelen kavga nedeniyle üzgün olduklarını söyleyerek, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdadaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu aradı, başsağlığı diledi. Biz de bir kez daha buradan Saadet Partisi'ne başsağlığı diliyoruz, CHP olarak acılarını paylaşıyoruz" dedi.

Öztrak, çirkefleşmenin ilk sinyalini verdi

Genel merkezde seçimlerin sonuçları için ciddi bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Öztrak, şöyle devam etti:

"Bu çerçevede binamızın 4'üncü katında sandık sonuçlarının takibi yapıldığı bir merkez kuruldu. Aynı şekilde örgütlerimizden gelecek sorunları izlemek ve hızlıca çözmek üzere burada bir çağrı merkezi oluşturduk. Yine alanda çok sayıda avukat, seçim sandıklarında görev yapıyor. Sahadaki avukatların koordinasyonu ve anında müdahale yapması için genel merkezimizde bir hukukçu ekibi daha çalışıyor. Ayrıca genel başkanımızın talimatı ile milletvekillerimiz ve parti meclisi üyelerimiz seçim bölgelerinde yaşanacak herhangi bir soruna yerinde müdahale edecektir. Sandık güvenliğinin sağlanması için örgütümüz, genel merkezimiz, parti yöneticilerimiz, milletvekillerimiz, avukatlarımız, müşahitlerimiz, sandık görevlilerimiz canla başla çalışıyor"

Güncellenme Tarihi : 31.3.2019 19:25

İLGİLİ HABERLER