CHP'li Adıgüzel'den çirkin paylaşım

1 dk okuma
CHP'li Adıgüzel'den çirkin paylaşım

Hızlı Özet

CHP Istanbul Milletvekili Onursal Adigüzel Istanbul’daki alçak terör saldirisindan sonra Twitter üzerinden utanç verici bir paylasima imza atti. Adigüzel, terör olayi ile AK Parti arasinda bir iliski kurmaya çalisarak alçak saldiridan siyasi çikar elde etmeye çalisti.






7 Haziran seçimlerinden bu yana PKK terör örgütü ve siyasi uzantısı HDP ile birlikte hareket eden CHP'li vekiller, dünkü terör saldırısından sonra skandal açıklamalarda bulundu. CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel İstanbul'daki alçak terör saldırısından sonra Twitter üzerinden utanç verici bir paylaşıma imza attı.





Adıgüzel, terör olayı ile AK Parti arasında bir ilişki kurmaya çalışarak alçak saldırıdan siyasi çıkar elde etmeye çalıştı. Gece boyunca tahrik edici paylaşımlarda bulunarak terör örgütünün ekmeğine yağ süren CHP'li Adıgüzel'e sosyal medyadan tepki yağdı!






Bu haber 540 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Türkiye'de eğitilen Somalili askerler Eş Şebab'a karşı savaş için cepheye gönderildi
Gündem

Türkiye'de eğitilen Somalili askerler Eş Şebab'a karşı savaş için cepheye gönderildi

Mogadişu yönetimine bağlı seçkin birliklerden olan ve Türkiye tarafından eğitilen Gorgor komandolarının yeni bir grubu daha eğitimlerini tamamlayarak ülkelerine döndü.

Habervitrini12306 Görüntüleme
Mısır neden Türkiye-Pakistan-Suudi Arabistan ittifakına katılmadı?
Gündem

Mısır neden Türkiye-Pakistan-Suudi Arabistan ittifakına katılmadı?

Middle East Eye'dan Ragıp Soylu'nun haberine göre, bazı Türk kaynaklar "son aylarda hem Mısır'ın hem de Suudi Arabistan'ın Türkiye ile daha yakın bir bölgesel güvenlik mimarisi oluşturma konusunda belirgin bir tereddüt gösterdiğini" söyledi.

Habervitrini11592 Görüntüleme
Yapay zekâ 8,3 milyar sanal insanla Matrix gibi bir dünya kurdu
Gündem

Yapay zekâ 8,3 milyar sanal insanla Matrix gibi bir dünya kurdu

Microsoft'un yapay zekâ araştırmacılarının da yer aldığı ekip tarafından geliştirilen MatrAIx, ürün ve yapay zekâ sistemlerinin gerçek kullanıcılarla buluşmadan önce sanal kullanıcılar tarafından test edilmesini amaçlıyor.

Metin Özer9809 Görüntüleme
Yeni Parti'de Kriz Derinleşiyor: İmamoğlu'nun adamı Özgür Özel'e bayrak açtı
Gündem
#SİYASET Haberleri#özgür özel#Nasuh Bektaş

Yeni Parti'de Kriz Derinleşiyor: İmamoğlu'nun adamı Özgür Özel'e bayrak açtı

Yeni Parti'nin yurt çapındaki teşkilatlanma faaliyetlerinde problemler yaşandığına yönelik söylentiler devam ederken, partideki bir diğer isim daha Özgür Özel'e karşı bir tutum sergiledi. Meclis'te yapılan kritik bir oylama, parti içindeki fikir ayrılıklarını net bir şekilde ortaya koydu.

Habervitrini14429 Görüntüleme