Asayiş
  • 19.1.2022 22:16

CHP'li belediyede rüşvete suçüstü yapıldı!

İhbar üzerine ekipler harekete geçti! CHP'li belediyede rüşvete suçüstü!

CHP'li Bilecik Belediyesi'nde Belediye Başkanı Danışmanı olarak kendisini tanıtan gerçekte Belediye iştiraklarından Kayı A.Ş isimli firmanın Yönetim Kurulu başkanı olan Selçuk Erdağı'nın rüşvet aldığı iddiası üzerine harekete geçen polis ekipleri, Erdağı'yı belediyedeki odasında rüşvet alırken suçüstü yakaladı.

Son dakika edinilen bilgiye göre, CHP'li Bilecik Belediyesi’nde yaşanan rüşvet iddiası nedeniyle polis ekiplerinin harekete geçtiği öğrenildi.

CHP'li Bilecik Belediyesi'nde Belediye Başkanı Danışmanı olarak kendisini tanıtan gerçekte Belediye iştiraklarından Kayı A.Ş isimli firmanın Yönetim Kurulu başkanı olan Selçuk Erdağı, bina ruhsatı almak isteyen bir kişiden ruhsat bedeli için 400 bin lira, yapımı devam eden ve tahmini 42 milyon lira bedel belirlenecek olan Alışveriş Merkezinin işlemlerini takip etmek için başka bir kişiden ise 5 milyon lira istedi.

CHPli Düzce Belediye Başkanı Semih Şahinin Danışmanı Selçuk Erdağı rüşvet alırken suçüstü yakalandı​

Bilecik Belediyesinin CHP'li Başkanı Semih Şahin'in danışmanı Selçuk Erdağı, rüşvet aldığı sırada suçüstü yakalandı

Belediye iştiraki Kayı A.Ş isimli firmanın Yönetim Kurulu başkanı olan ve aynı zamanda Belediye Başkanı Semih Şahin'in danışmanı olan Selçuk Erdağı'nın bina ruhsatı almak isteyen bir şahıstan, ruhsat bedeli için 400 bin TL, yapımı devam eden ve tahmini 42 milyon TL bedel belirlenecek olan AVM'nin işlemlerini takip etmek için ise 5 milyon TL istediği yönünde ihbarda bulunuldu.

"200 BİN DOLARA ANLAŞTI"

Şahısla, AVM'nin işlemlerini takip etme maksatlı 200 bin dolar nakit, 130 bin dolar senet olmak üzere anlaşmaya varıldığı, para alışverişinin şüphelinin Bilecik Belediyesindeki ofisinde gerçekleşeceği öğrenildi.

Rüşvet iddiası polis ekiplerini harekete geçirdi

Erdağı'nın kendisinden AVM'nin işlemlerini takip etme maksatlı 200 bin dolar nakit, 130 bin dolarda senet olmak üzere anlaşmaya varıldığı belirten mağdur, polise ihbarda bulundu. Bilecik KOM Şubesi ekipleri harekete geçti. Para alışverişinin şüphelinin Bilecik Belediyesindeki ofisinde gerçekleşeceği, öğrenen polis yaptığı çalışmanın ardından operasyon için düğmeye bastı.

Belediyede rüşvet alırken yakalandı

Yapılan operasyonda Selçuk Erdağı, Belediyede bulunan odasında rüşveti alırken yakalandı. Erdağı gözaltına alınırken, daha önceden seri numarası alınmış 200 bin dolara da belediyedeki operasyonda el konuldu.

Güncellenme Tarihi : 19.1.2022 22:32

İLGİLİ HABERLER