Gündem
  • 30.4.2019 14:37

CHP'li 'Canavar' kadın bakın kimin yaşam koçu çıktı!

Gazeteci yazar Fatih Tezcan, Diyarbakır'da derede ölü bulunan 3 yaşındaki Peldanur Atlı ile ilgili "Gelecekte AK Parti'yi destekleyenlerden biri olacaksa bugün bunu yaşamış olması daha iyidir. Yılanın başı küçükken ezilmelidir" yorumunda bulunan insanlıktan nasibi almamış CHP’li kadının Kemalistlerin yaşam koçluğunu yaptığını ileri sürdü.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki kız çocuğu Peldanur Atlıderede boğulmuş halde bulunmuştu.

Minik kızın ölümü üzerine birçok kişi sosyal medyada üzüntülerini dile getiriren Çolpan Işın Taner adlı CHP’li bir kadın insanlık dışı bir yorumda bulundu.

'Canavar' kadın Kemalistlerin yaşam koçu çıktı!

Kan donduran sözler

Vicdansız kadın ‘pes’ dedirten yorumunda "Her şeyden önemlisi anne ve baba neyle meşguldü. 4 yaşındaki çocuğun yeri annesinin yanıdır. Annesinin gözünün önünden bir saniye dahi ayrılmaması gerekir. Bakamıyorsan, doğurmayacaksın. Ayrıca bize kötü gibi görünen durumlar, belki de bizi daha kötüsünden korumak için öyledir. Yılanın başı küçükken ezilmelidir. O çocuğun ailesi AK Parti’nin yemlediklerinden ise ve bir gün ortalıkta gezinip bilinçsizce AK Parti’yi destekleyenlerden olacaksa bugün bunu yaşamış olması daha iyidir. Değmez bu insanların çocukları için bile olsa..." ifadelerini kullandı.

Kemalistlerin yaşam koçu çıktı!

Fatih Tezcan, minik kızın ölümüyle ilgili insanlık dışı yorumda bulunan kadının Kemalistlerin yaşam koçu olduğunu ileri sürdü.

Twitter hesabından vicdansız kadının skandal yorumlarını paylaşanTezcan "Ak Partili olacaksa 4 yaşında çocuğa tecavüz ve cinayet iyi olmuş! Savunmaya gerek yok!” diyen Kemalist Çolpan Işın Taner İzmir’de yaşıyor ve üstelik Karma Yaşam Koçluğu yapıyor! Çolpan tepkilerden sonra paylaşımı sildi" diye yazdı.

yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 30.4.2019 14:45

İLGİLİ HABERLER