Gündem
  • 31.8.2017 00:09

CHP'li Erdoğdu Kılıçdaroğlu'nun çadırını bastı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'nun, partisinin Çanakkale'de düzenlediği 'Adalet Kurultayı'nda olay çıkardığı, bir parti görevlisini darp ettiği ve bu görevlinin 17 günlük 'darp raporu' aldığı iddia edildi. Erdoğdu, daha sonra yaptığı bir açıklama ile yapılan haberlerin tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

CNN Türk'ün haberine göre, olay 4 gün boyunca Gelibolu'da düzenlenen kurultayın 3. gününde gerçekleşti.

İddiaya göre, Erdoğdu gece saat 02.30'da alkollü bir şekilde partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da kaldığı kısma girmek istedi. Ancak, isminin Cenk olduğu öğrenilen bir partili, Erdoğdu'ya alkollü şekilde kamp alanına giremeyeceğini söyledi. Erdoğdu'nun alana girmek istemesi üzerine çıkan tartışmada Cenk isimli görevli, Erdoğu tarafından darp edildi. Görevli, partililer tarafından hastaneye kaldırılırken, 17 günlük darp raporu aldığı öğrenildi.

Olay sonrası parti yönetiminin devreye girmesiyle darp edilen görevlinin Erdoğdu'dan şikayetçi olmadığı öne sürüldü.

Erdoğdu, CNN Türk'ün söz konusu haberi internet sitesinden de paylaşmasının ardından Twitter'da "Görüntüler ortada. Vicdansızlık etmeyin" dedi.

ERDOĞDU'DAN AÇIKLAMA: TÜM HABERLER ASILSIZ İFTİRADIR

Erdoğdu, daha sonra yaptığı bir açıklama ile haberlerin tamamen asılsız olduğunu söyledi ve Cenk isimli kişi ile bir başkasının kavgasını ayırdığını belirtti. Erdoğdu, bu yaşanan olayların görüntüleri ve şahitleri olduğunu da ekledi.

'BUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ'

Öte yandan, iddiaları bugün manşetine taşıyan Güneş gazetesine de tepki gösteren Erdoğdu, "Böyle bir şey asla olmadı" dedi. BirGün'den Uğur Şahin'e konuşan Erdoğdu, 'Adalet Kurultayı'nın toplumun bütün kesiminden ilgi gördüğünü vurgularken, karalama olarak değerlendirdiği haberlerin bu sebepten hazırlandığını vurguladı.

GÜNEŞ GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 31.8.2017 01:30

İLGİLİ HABERLER