Ankara Milletvekili Levent Gök, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yanıtlaması istemiyle Meclis'e sunduğu soru önergesinde, "Sürücülerin, cam silici ve dilencilerin trafik akışını ve güvenliğini sekteye uğratıcı bu tutumlarından zarar görmelerini engellemek için ne yapmayı düşünüyorsunuz?" diye sordu.
Ankara Milletvekili Levent Gök, "Ankara'da Mobese ve kırmızı ışık denetimi yapılan kavşaklarda cam silicilerin tacize varan rahatsızlık verici davranışlarına muhatap olan sürücüler bundan kurtulmak için araçlarını biraz ilerletince araç ön tamponu beyaz ihlal çizgisini geçmekte ve sürücüler haksız yere trafik cezası ödemek zorunda kalmaktadırlar. Cam siliciler ve dilenciler istediklerini elde edemeyince sürücülere saldırmakta ve böylece Ankara'da araç kullanmak başlı başına riskli bir durum oluşturmuş durumdadır" dedi.
Gök, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya, "Sürücülerin, cam silici ve dilencilerin trafik akışını ve güvenliğini sekteye uğratıcı bu tutumlarından zarar görmelerini engellemek için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Cam silici ve dilencilerin rehabilitasyonu ve ergenlik eşiğindeki bu çocuklarımızla ilgili bir program uygulamayı düşünüyor musunuz?" diye sordu.
CHP'li Gök, cam silen çocukları sordu

Hızlı Özet
“Bu olay sizin de başınıza gelebilir”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mısırlı ile dans eden iki kadın polis işinden oldu
Kazakistan'da iki kadın polis memuru, görev başındayken Mısırlı blog yazarı Hajjajovic ile dans ettikleri gerekçesiyle görevden uzaklaştırıldı.

Mali'deki Tuaregler Türkiye ile görüşmek istediklerini açıkladı
Mali’nin kuzeydoğusunda faaliyet gösteren Tuareg grubu FLA, Rusya’nın Africa Corps güçleriyle doğrudan temas kurduğunu açıkladı. Grup, Mali krizinin çözümü için Türkiye’den kendisini dinlemesini istedi.

Suriye Cumhurbaşkanı Şara'dan Erdoğan çıkışı
Dubai'de düzenlenen Arap Medya Zirvesi'nde konuşan Şara, 1979'dan bu yana uygulanan kısıtlamalar nedeniyle Suriye'de finans ve bankacılık sistemlerini tanımadan yetişen nesiller olduğunu söyledi.

Dehşet görüntüler... Husiler çatışma görüntülerini yayımladı
Yemen’de Husiler ile Suudi Arabistan destekli hükümet güçleri arasındaki çatışmalar yeniden şiddetlendi. Husiler sahadaki çatışmalara ait yeni görüntüler yayımlarken, son gelişmelerde Kızıldeniz kıyısındaki stratejik bölgelerde ilerleme sağladıkları bildirildi. Çatışmaların Babülmendep Boğazı çevresine yayılması, bölgedeki askeri gerilimin yanı sıra deniz ticareti ve enerji sevkiyatına ilişkin endişeleri de artırdı.