Gündem
  • 3.6.2014 19:33

CHP'li Gök, cam silen çocukları sordu

Ankara Milletvekili Levent Gök, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yanıtlaması istemiyle Meclis'e sunduğu soru önergesinde, "Sürücülerin, cam silici ve dilencilerin trafik akışını ve güvenliğini sekteye uğratıcı bu tutumlarından zarar görmelerini engellemek için ne yapmayı düşünüyorsunuz?" diye sordu.
Ankara Milletvekili Levent Gök, "Ankara'da Mobese ve kırmızı ışık denetimi yapılan kavşaklarda cam silicilerin tacize varan rahatsızlık verici davranışlarına muhatap olan sürücüler bundan kurtulmak için araçlarını biraz ilerletince araç ön tamponu beyaz ihlal çizgisini geçmekte ve sürücüler haksız yere trafik cezası ödemek zorunda kalmaktadırlar. Cam siliciler ve dilenciler istediklerini elde edemeyince sürücülere saldırmakta ve böylece Ankara'da araç kullanmak başlı başına riskli bir durum oluşturmuş durumdadır" dedi.
Gök, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya, "Sürücülerin, cam silici ve dilencilerin trafik akışını ve güvenliğini sekteye uğratıcı bu tutumlarından zarar görmelerini engellemek için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Cam silici ve dilencilerin rehabilitasyonu ve ergenlik eşiğindeki bu çocuklarımızla ilgili bir program uygulamayı düşünüyor musunuz?" diye sordu. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:31

İLGİLİ HABERLER