Gündem
  • 19.4.2021 15:19

CHP'li İzmir belediyesi yaptığı heykellerin sayısını çıkarmak için ihale açtı

CHP'li İzmir Belediyesi'nden bir icraat daha: Kentteki heykeller tek tek sayılacak..
Akla gelmedik şeylerin heykelini yaptırıp İzmir'in dört bir yanına diktiten CHP'li belediye ipin ucunu kaçırınca bu heykellerin sayısı çıkarmak için ihale açtı.

CHP'Lİ BELEDİYELER PUTPEREST OLDU
Kedi, köpek, eşek, at, ay ve ördek heykelleri yaptıran CHP'li belediyeler resmen putperest oldu. Bu kadar heykelin tabi bir de maliyeti var. Bu maliyet de başkanın değil orada yaşayan insanların verdiği vergilerden çıkıyor..

Strange Statues - Atlas Obscura

Belediyecilikte tek yaptıkları 'heykel hizmetleriyle' gündeme gelen CHP yönetimindeki İzmir'de şaşırtmayan bir icraate imza atıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki heykel, anıt ve rölyefleri saydırmak için ihale açtı.

CHP'li Bolu Belediyesi'nden 10 metrelik bozayı heykeli! - Takvim

CHPli İzmir Belediyesinden bir icraat daha: Kentteki heykeller tek tek sayılacak

CHP'li belediyeler heykel alanındaki çalışmalarından vazgeçmek bilmiyor. Şimdi de CHP yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehirde bulunan heykel, anıt ve rölyefler için harekete geçti.

Heykeller sayılıp fotoğraflanacak

İhaledeki duyuruya göre, İzmir'deki heykeller tek tek sayılıp fotoğraflanacak. İhaleyi alan yüklenici, daha önce yapılan heykel, anıt ve rölyef envanteri çalışmalarını derleyecek, saha çalışması yapacak, ilgili kurumlarla irtibata geçecek.

Sayım ve fotoğraflama işleminin ardından da İzmir'de ne kadar heykel, anıt ve rölyef olduğu belirlenmiş olacak.

 

CHP'li belediyelerin heykel yarışı 2021'de de sürüyor

2020 yılı CHP belediyeciliği tarafından en çok heykel yapılan yıl oldu. Bir çok CHP'li belediye çeşitli heykelleri şehirlerin meydanları dikti. 2021 yılın ilk heykelleri de büyük bir hızla hazırlanıyor. Son olarak Bolu belediyesi tarafından dikilmesi planlanan boz ayı heykeli tepkiler üzerine kızıl geyik heykeli ile değiştirildi.

Güncellenme Tarihi : 19.4.2021 19:36

İLGİLİ HABERLER